Nieuw op Disney+ | Week 46

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 46 van 2020 zijn in België.


Nieuwe films en series op Disney+ in week 46 (2020)

Elke week verschijnen er nieuwe films en series op streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ in België. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. Mr. Popper’s Penguins (film, 2011)

Met bijna 100.000 stemmen op IMDb is Mr. Popper’s Penguins een waar kijkcijferkanon te noemen. De film uit 2011 met de hilarische Jim Carrey is een must-see voor iedereen die houdt van een familiefilm met dieren en een flinke teug humor erdoor.

Verhaal en trailer

Als zakenman Tom een erfenis krijgt van zijn vader, staat zijn leven op zijn kop. Hij erft namelijk geen geld…maar zes pinguïns! De pinguïns zetten zijn appartement volledig op stelten.

2. Inside Pixar (serie, 2020)

Inmiddels kennen we natuurlijk One Day at Disney wel, waarin elke week een nieuw inkijkje in het bedrijf van de grote muis wordt gegeven. Daarnaast scoorde de streamingdienst al flink met Pixar in Real Life door de grote populariteit van de Pixar-studio onder kijkers. Nu kun je deze twee shows combineren in Inside Pixar, waarin jij te weten komt hoe al die waanzinnige tekenfilms nou eigenlijk gemaakt worden.

Verhaal en trailer

Een documentairereeks met persoonlijke en filmische verhalen, die een inkijk geven bij de mensen, het kunstenaarschap en de cultuur van Pixar Animation Studios.

3. Dude, That’s My Ghost! (serie, 2013)

Deze show uit 2013 was vroeger te zien op het televisiekanaal Disney XD, maar komt nu gewoon terug naar jouw scherm in huis. Het volledige eerste en enige seizoen van Dude, That’s My Ghost! is sinds vrijdag 13 november te streamen op Disney+ in België.

Verhaal en trailer

Deze komedieserie speelt zich af in Beverly Hills en voert je mee op een snelle, onstuimige reis door het avontuurlijke leven van 14-jarige beginnende filmmaker Simon Blitz en zijn beste vriend, de geest van beroemde popster Billie Joe Cobra.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

Verder zijn deze week op de magische streamingdienst nog nieuwe afleveringen verschenen van The Mandalorian, Star Wars: The Clone Wars, High School Musical: The Musical: The Series, Diary of a Future President, Becoming, The Right Stuff, Magic of Disney’s Animal Kingdom en One Day at Disney.

Ook is nu het eerste seizoen van Earth To Ned op Disney+ te bekijken in België, naast het derde seizoen van Penny op M.A.R.S. en het derde seizoen van Raar Maar Waar!.

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in ons overzicht van vorige week welke films en series nieuw op Disney+ in week 45 waren en kun je in ons artikel nieuw op Disney+ in december 2020 vinden wat er binnenkort aan zit te komen.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €6.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €5.83 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  1. Welke films en series zijn nieuw op Disney Plus in week 46 van 2020 (van 8-14 november)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney Plus in week 46, waaronder de komische film Mr. Popper’s Penguins, de eerste afleveringen van Inside Pixar en een heel seizoen van de serie Dude, That’s My Ghost!

  2. Welke films en series zijn sinds vorige week (45 / 1-7 november) op Disney Plus te zien?

    Vorige week verscheen onder andere de eerste afleveringen van Muppets Now te zien, maar ook Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children en de gloednieuwe animatiefilm Onward. De volledige lijst te vinden in het overzicht nieuw op Disney+ in week 45.

  3. Welke films en series worden volgende week (47 / 15-21 november) op Disney Plus verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ in november en december, vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.