Nieuw op Disney+ | Week 47

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 47 van 2020 zijn in België.

Nieuwe films en series op Disney+ in week 47 (2020)

Elke week verschijnen er nieuwe films en series op streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ in België. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. The Greatest Showman (film, 2017)

Hier hebben fans lang op gewacht. Hugh Jackman, Michelle Williams en Zac Efron schitteren in deze muzikale film die sinds vrijdag 20 november 2020 te bewonderen is op Disney+ in België. Veel kijkplezier!

Verhaal en trailer

Hugh Jackman straalt in deze gedurfde en moedige musical – geïnspireerd op de ambitie en verbeelding van P.T. Barnum – die de geboorte van de showbusiness en het uitkomen van dromen viert.

The Greatest Showman | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

2. Marvel 616 (serie, 2020)

Disney+ is hard bezig met het maken van documentaires, waarin de magische geest van het bedrijf en de American Dream worden gecombineerd. Zo vind je in Marvel 616 een prachtige beeltenis van de sociale invloed van het MCU (Marvel Cinematic Universe) op de wereld.

Verhaal en trailer

Een serie van documentaires die de historische, maatschappelijke en sociale impact laat zien van de Marvel Comics Universe op de mens en de wereld.

Marvel's 616 | Official Trailer | Disney+

3. The LEGO Star Wars Holiday Special (korte film, 2020)

Star Wars-fans en LEGO-liefhebbers, opgelet! Aan de complete reeks van Star Wars-film, series en specials is nu een nieuwe parel toegevoegd. The LEGO Star Wars Holiday Special is sinds deze week op de streamingdienst te zien en leidt nu alvast de feestmaand van 2020 in. Je hebt met deze korte film welgeteld drie kwartier kijkplezier.

Verhaal en trailer

Terwijl haar vrienden zich voorbereiden op de Life Day-festiviteiten, onderneemt Rey samen met BB-8 een zoektocht om meer kennis over de Force te vergaren in een mysterieuze Jedi-tempel. Daar begint ze aan een avontuurlijke reis door de tijd langs geliefde momenten uit de Star Wars-geschiedenis. Ze komen in contact met bekende helden en schurken uit de Star Wars-saga. Zal ze op tijd terug zijn voor het Life Day-feest?

LEGO Star Wars Holiday Special | Official Trailer | Disney+

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

Verder zijn deze week op de magische streamingdienst nog nieuwe afleveringen verschenen van The Mandalorian, Star Wars: The Clone Wars, Becoming, The Right Stuff en One Day at Disney.

Ook is nu de documentaire The Real Right Stuff te zien, samen met drie seizoenen van Ultimate Airport Dubai en de documentaire The Last Secrets of the Nasca.

Ten slotte kun je vanaf nu genieten van de eerste afleveringen van The Wonderful World of Mickey Mouse en het eerste seizoen van Secrets of the Zoo.

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in ons artikel nieuw op Disney+ in december 2020 vinden wat er binnenkort aan zit te komen op het video on demand-platform.


Ga direct naar Disney+ voor een abonnement

Kijk nu naar Disney+ in België

✅ Toegang tot alle films en series van Disney, Pixar, Star Wars, National Geographic en Marvel

✅ Onbeperkt streamen zonder reclames in (Ultra) HD via laptop, tablet, computer, mobiel en TV

✅ Kijk op 4 schermen tegelijk via tot 7 profielen

✅ Download films en series op 10 apparaten tegelijk

✅ Verkrijgbaar voor maar €6.99 per maand of €69.99 per jaar


Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €6.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €5.83 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Disney Plus in week 47 van 2020 (van 15-21 november)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney Plus in week 47, waaronder de film The Greatest Showman met Hugh Jackman en Zac Efron, maar ook het eerste seizoen van de documentairereeks Marvel 616 en de LEGO Star Wars Holiday Special.

  • Welke films en series zijn sinds vorige week (46 / 8-14 november) op Disney Plus te zien?

    Vorige week verschenen onder ander de komische film Mr. Popper's Penguins, de eerste afleveringen van Inside Pixar en een heel seizoen van de serie Dude, That's My Ghost!. De volledige lijst te vinden in het overzicht nieuw op Disney+ in week 46.

  • Welke films en series worden volgende week (48 / 22-28 november) op Disney Plus verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ in november en december vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.