Nieuw op Disney+ | Week 48

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 48 van 2020 zijn in België.

Nieuwe films en series op Disney+ in week 48 (2020)

Elke week verschijnen er nieuwe films en series op streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ in België. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. Black Beauty (film, 2020)

Paardenliefhebbers, opgelet! Het is tijd voor een gloednieuwe versie van de klassieke film Black Beauty uit 1994. Deze film uit 2020 gaat exclusief in première op Disney+ en zal dan ook niet in de bioscoop verschijnen. Hoogst tijd om te beginnen met kijken dus!

Verhaal en trailer

De wereld van de zeventienjarige Jo stort in wanneer ze haar ouders bij een auto-ongeluk verliest. Tijdens het rouwproces wordt ze bijgestaan door Black Beauty, een paard dat ooit in het bezit was van haar familie. Tussen Jo en het dier ontstaat een hechte band.

Black Beauty | Official Trailer | Disney+

2. Taylor Swift – Folklore: The Long Pond Studio Sessions (film, 2020)

Ben jij fan van Taylor Swift en haar muziek? Dan kun je deze gloednieuwe studiosessie op Disney+ direct op je kijklijst zetten, want sinds woensdag 25 november is de uitvoering in Long Pond Studios te bekijken op de streamingdienst.

Verhaal en trailer

Samen met haar coproducers speelt Taylor Swift haar nieuwste album, ‘folklore’. Deze intieme uitvoering is opgenomen in de befaamde Long Pond Studios, een setting die de nostalgische, melancholische sfeer van dit album versterkt. Taylor praat met haar medemuzikanten over het ontstaan en de betekenis van elke song, afgewisseld met opnames van de eerste keer dat ze het album samen speelden.

Taylor Swift – folklore: the long pond studio sessions | Official Trailer | Disney+

3. Noelle (film, 2019)

Natuurlijk moet je soms ook even tijd maken voor een lekkere kerstfilm. Het is immers bijna december en dat betekent dat het sociaal geaccepteerd is om de hele dag lui op de bank te liggen met de meest zoetsappige kerstfilms op de achtergrond. Noelle kwam in 2019 exclusief uit op Disney+ en wist een 6.3 te scoren op IMDb. De film is vanaf 27 november ook in België te bekijken.

Verhaal en trailer

Al generaties lang brengt de familie Kringle de kerstmannen voort. Als de vader van Nick en Noëlle sterft, is het de beurt aan Nick. Maar hij heeft geen talent voor het vak van kerstman. Hij wordt ongelukkig in de aanloop naar kerst en Noëlle raadt hem aan er even tussenuit te gaan. Maar Nick komt niet meer terug. Nu moet Noëlle haar broer op tijd terug te brengen om zo kerstmis te redden.

Noelle | Official Trailer | Disney+ | Streaming November 12

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

Verder zijn deze week op de magische streamingdienst nog nieuwe afleveringen verschenen van The Mandalorian (1 nieuwe aflevering), De Wonderlijke Wereld van Mickey Mouse (2 nieuwe afleveringen) en Star Wars: The Clone Wars (laatste aflevering).

Ook is de klassieke film Far From Home: Adventures of Yellow Dog uit 1995 nu te zien op Disney+ en is er een speciale crossover aflevering Phineas and Ferb: Mission Marvel verschenen.

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in ons artikel nieuw op Disney+ in december 2020 vinden wat er binnenkort aan zit te komen op het video on demand-platform.


Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €6.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €5.83 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Disney Plus in week 48 van 2020 (van 22-28 november)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney Plus in week 48, waaronder de nieuwe Black Beauty film uit 2020, Taylor Swift – Folklore: The Long Pond Studio Sessions en de Disney+ Original kerstfilm Noelle uit 2019.

  • Welke films en series zijn sinds vorige week (47 / 15-21 november) op Disney Plus te zien?

    Vorige week verschenen onder andere de film The Greatest Showman met Hugh Jackman en Zac Efron, maar ook het eerste seizoen van de documentairereeks Marvel 616 en de LEGO Star Wars Holiday Special. De volledige lijst te vinden in het overzicht nieuw op Disney+ in week 47.

  • Welke films en series worden volgende week (49 / 29 november – 5 december) op Disney Plus verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ in november en december vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.