Nieuw op Disney+ | Week 5

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 5 van 2021 zijn in België.

Nieuwe films en series op Disney+ België in week 5 (2021)

Elke week verschijnen er nieuwe films en series op streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ in België. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. Wandavision (serie, aflevering 5 van seizoen 1)

De eerste reacties op de lancering van WandaVision waren laaiend enthousiast, maar na 3 afleveringen begon men zich toch af te vragen of de verhaallijn zo vaag door zou blijven lopen. Vervolgens barstte in aflevering 4 het vuurwerk los, waardoor heel wat kijkersvragen in één keer beantwoord werden. In aflevering 5 komt het zelfs tot een daadwerkelijke confrontatie… Veel kijkplezier!

Verhaal en trailer

WandaVision van Marvel Studios combineert de klassieke sitcom en het Marvel Cinematic Universe. In deze serie leiden Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) een ideaal burgerlijk leventje wanneer zij beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt. Deze nieuwe serie wordt geregisseerd door Matt Shakman. De schrijver is Jac Schaeffer.

WandaVision | Official Trailer | Disney+

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in ons artikel nieuw op Disney+ deze maand vinden wat er binnenkort aan zit te komen op het video on demand-platform.


Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €6.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €5.83 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 5 van 2021 (van 30 januari – 5 februari)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney+ in week 5, waaronder de vijfde aflevering van de Marvel-serie WandaVision.

  • Welke films en series zijn sinds vorige week (4 / 23-29 januari) op Disney+ te zien?

    Vorige week verschenen onder andere een nieuwe aflevering van de Marvel-serie WandaVision en de film Ramona and Beezus uit 2010. De volledige lijst te vinden in het overzicht nieuw op Disney+ in week 4.

  • Welke films en series worden volgende week (6 / 6-12 februari) op Disney+ verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ binnenkort vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.