Nieuw op Disney+ | Week 50

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 50 van 2020 zijn in België.

Nieuwe films en series op Disney+ België in week 50 (2020)

Elke week verschijnen er nieuwe films en series op streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ in België. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. Safety (film, 2020)

Op deze film hebben we een tijdje zitten wachten. Disney heeft ons al maanden lekker zitten maken voor de release van de hartverwarmende Safety, die misschien wel het meest in de buurt komt van de populaire film The Blind Side. Vooral een kijktip voor liefhebbers van drama, feelgood en natuurlijk American Football.

Verhaal en trailer

Disney’s Safety is geïnspireerd op het verhaal van voormalig Clemson University safety Ray McElrathbey, een jongeman die een reeks uitdagingen voor z’n kiezen krijgt en wiens toewijding en doorzettingsvermogen hem helpen bij het overwinnen van tegenspoed. Geholpen door z’n teamgenoten en de Clemson-gemeenschap slaagt hij op het veld, terwijl hij tevens de zorg draagt voor zijn elfjarige broertje Fahmarr.

Safety | Official Trailer | Disney+

2. High School Musical: The Musical: The Holiday Special (korte film, 2020)

Ben jij fan van High School Musical? Dan heb je het afgelopen jaar al heel wat geluk gehad met de release van de serie, maar komt er rond de feestdagen nog eens een extra bonus bij. Je kunt namelijk nu genieten van de feestdagenspecial van High School Musical: The Musical!

Verhaal en trailer

Vier de feestdagen met de cast van High School Musical: The Musical: The Series! Jouw favoriete toneelkids delen klassieke en gloednieuwe feestmuziek, hun favoriete feestherinneringen en een paar “achter de schermen” geheimen zoals: Wie is de #1 op de stoutlijst? Hou je vast voor super veel feestlol, en een wereldprimeur die je niet wilt missen!

High School Musical: The Musical: The Holiday Special | Official Trailer | Disney+

3. Kingdom of the Mummies (serie, 1 seizoen)

Duik terug in de geschiedenis door op reis te gaan met Dr. Ramadan Hussein naar de oudste piramide ter wereld en ontdek het koninkrijk van de mummies.

Verhaal en trailer

In de schaduw van ‘s werelds oudste piramide ontdekt een team van archeologen onder leiding van Dr. Ramadan Hussein de eerste Egyptische begrafenisstallen die ooit zijn gevonden.

The Hidden Chamber | Kingdom of the Mummies | National Geographic UK

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

Naast deze drie nieuwe titels verschenen deze week weer een nieuwe aflevering van The Mandalorian en De Wonderlijke Wereld van Mickey Mouse.

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in ons artikel nieuw op Disney+ in december 2020 vinden wat er binnenkort aan zit te komen op het video on demand-platform.


Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €6.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €5.83 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 50 van 2020 (van 6-12 december)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney Plus in week 50, waaronder de gloednieuwe film Safety, High School Musical: The Musical: The Holiday Special en Kingdom of the Mummies.

  • Welke films en series zijn sinds vorige week (49 / 29 november – 5 december) op Disney+ te zien?

    Vorige week verschenen onder andere de live-action remake van Mulan, de gloednieuwe kerstfilm Godmothered en het tweede deel van The Disney Family Singalong. De volledige lijst te vinden in het overzicht nieuw op Disney+ in week 49.

  • Welke films en series worden volgende week (51 / 13-19 december) op Disney+ verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ in december vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.