Nieuw op Disney+ | Week 53

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 53 van 2020 zijn in België.

Nieuwe films en series op Disney+ België in week 53 (2020)

Elke week verschijnen er nieuwe films en series op streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ in België. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. Epic (film, 2013)

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar eindelijk is de avontuurlijke animatiefilm Epic uit 2013 te zien op Disney+ in België. De film werd gemaakt door Blue Sky Studios en is geregisseerd door Chris Wedge. Hij nam ook de regie over andere bekende animatiefilms als Robots en Ice Age 1.

Verhaal en trailer

Van de makers van Ice Age komt het grappigste, meest opwindende geanimeerde avontuur van het jaar. Een tiener wordt getransporteerd naar een magische wereld en wordt gerekruteerd om de ‘Leafmen’ te helpen om hun wereld en die van ons te redden van kwaadaardige boskrijgers. De hele familie zal genieten van de verbluffende animaties en de stemmencast vol sterren, waaronder Amanda Seyfried, Beyoncé Knowles, Colin Farrell en Steven Tyler.

Epic Official Trailer #1 (2013) Amanda Seyfried, Beyoncé Animated Movie HD

2. Earth to Ned (serie, aflevering 11-20)

Eerder verschenen aflevering 1 tot en met 10 van het eerste seizoen van Earth to Ned al op Disney+, maar nu zijn ook aflevering 11 tot en met 20 van de sci-fi/komedie te zien op de streamingdienst. Op 1 januari 2021 verschenen deze 10 nieuwe afleveringen online.

Verhaal en trailer

Van de Jim Henson Company. Een latenight-show met de alien-commandant Ned en zijn luitenant Cornelius, die hun aanval op de aarde afbliezen omdat ze helemaal verliefd werden op onze cultuur. Op de brug van hun ondergrondse ruimteschip ontvangen Ned en Cornelius de grootste rijkdom van onze planeet: celebs. Met de hulp van de kunstmatige intelligentie van het schip, genaamd B.E.T.I., en de destructieve Clods moet Ned zijn show wel geheimhouden voor zijn thuisplaneet, anders wacht hem de toorn van de Admiraal van de Intergalactische Vloot.

Earth to Ned | Official Trailer | Disney+

3. Mega Hammerhead (film, 2016)

Ook voor natuurliefhebbers is er genoeg te zien op Disney+. Sinds deze week kun je onder het kopje van National Geographic genieten van de drie kwartier-durende documentaire Mega Hammerhead over de hamerhaai. Er is helaas geen trailer beschikbaar van deze documentaire, maar je kunt hem wel direct streamen via het video on demand-platform van Disney.

Verhaal en trailer

Dr. Neil Hammerschlag en zijn researchteam willen meer weten over deze mysterieuze haai en dus gaan ze op zoek naar de meest ongrijpbare van allemaal, de enorme Grote Hamerhaai, een haai die wel 6 meter lang kan worden en meer dan 450 kilo kan wegen.

Mega Hammerhead Disney Plus
Van deze documentaire is helaas geen trailer beschikbaar

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

Daarnaast is het eerste seizoen van Once Upon a Time in Wonderland sinds deze week op Disney+ te zien.

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in ons artikel nieuw op Disney+ in december 2020 vinden wat er binnenkort aan zit te komen op het video on demand-platform.


Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €6.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €5.83 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 53 van 2020 (van 27 december – 2 januari)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney+ in week 53, waaronder de animatiefilm Epic uit 2013, maar ook 10 nieuwe afleveringen van de serie Earth to Ned en de hamerhaaidocumentaire Mega Hammerhead uit 2016.

  • Welke films en series zijn sinds vorige week (52 / 20-26 december) op Disney+ te zien?

    Vorige week verschenen onder andere de gloednieuwe Disney+ Original film Soul die de bioscoop oversloeg, de korte film Burrow en het tweede seizoen van Disney Gallery / Star Wars: The Mandalorian. De volledige lijst te vinden in het overzicht nieuw op Disney+ in week 52.

  • Welke films en series worden volgende week (1 / 3-9 januari) op Disney+ verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ in januari vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.