Nieuw op Disney+ | Week 8

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 8 van 2021 zijn in België. Door de komst van Disney+ Star zijn er meer dan 300 films en series verschenen deze week, maar in ons wekelijks overzicht lichten we 3 van deze titels uit. Kijk in het aanbod van Disney+ Star om te weten te komen welke films en series allemaal zijn verschenen deze week.

Nieuwe films en series op Disney+ België in week 8 (2021)

Elke week verschijnen er nieuwe films en series op streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ in België. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. Scrubs (serie, seizoen 1-9)

Je favoriete komische en dramatische ziekenhuisserie is eindelijk weer eens ergens online te bekijken! Je streamt nu alle 9 seizoenen van de populaire serie Scrubs op Disney+ door de toevoeging van de nieuwe categorie Star.

Verhaal en trailer

Scrubs belicht de vreemde belevenissen van dr John Dorian, oftewel ‘JD’, een coassistent die werkt in het vreemde Sacred Heart-ziekenhuis, waar humor en tragedie dicht bij elkaar liggen. Verder zijn er z’n collega’s Chris Turk, JD’s vriend uit z’n studententijd, die deel uitmaakt van een gespecialiseerde groep chirurgen, en de mooie, maar sociaal onhandige Elliot Reid.

Scrubs Season 1 iTunes Promo

2. Deadpool (film, 2016)

Ook de meest hilarische en onconventionele antiheld is nu online te streamen, want beide Deadpool films zijn toegevoegd aan het aanbod van Disney+. Je kunt Deadpool 1 & 2 sinds 23 februari 2021 bekijken op Disney+.

Verhaal en trailer

Gebaseerd op Marvel Comics’ meest onconventionele antiheld, vertelt Deadpool het onstaansverhaal van Wade Wilson, een voormalig lid van de speciale eenheid, die huurling is geworden en die na een malafide experiment waarna hij versnelde genezingskrachten krijgt, het alter ego Deadpool aanneemt. Gewapend met deze nieuwe vaardigheid en een duister, verwrongen gevoel voor humor maakt Deadpool jacht op de man die bijna zijn leven heeft verwoest.

Deadpool | Official HD Trailer #1 | 2016

3. 9-1-1 (serie, seizoen 1-2)

Ook de serie 9-1-1 was nooit ergens anders op een streamingdienst in Nederland te bekijken, maar gelukkig zijn twee seizoenen van de FOX-serie nu toegevoegd aan het aanbod van Disney+ door de komst van Star.

Verhaal en trailer

Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minear blazen het politiedrama nieuw leven in met 9-1-1. In de serie laten ze stressvolle belevenissen zien van hulpverleners – waaronder politie, brandweer en medewerkers van de alarmcentrale – die in de meest beangstigende, choquerende en bloedstollende situaties terechtkomen. De hulpverleners moeten de balans zien te vinden tussen het redden van hulpbehoevende mensen en het oplossen van hun persoonlijke problemen. De show is geïnspireerd door waargebeurde voorvallen van hulpverleners die regelmatig te maken krijgen met bloedstollende situaties die vaak onvoorspelbaar, intens en hartverwarmend tegelijk zijn.

9-1-1 (FOX) "Heroes" Trailer HD

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in ons artikel nieuw op Disney+ deze maand vinden wat er binnenkort aan zit te komen op het video on demand-platform.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €8.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €7.49 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 8 van 2021 (van 20-26 februari)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney+ in week 8, waaronder alle seizoenen van de series Scrubs en 9-1-1, maar ook Deadpool 1 & 2 en nog heel veel meer (300+ films en series) door de toevoeging van Star.

  • Welke films en series zijn sinds vorige week (7 / 13-19 februari) op Disney+ te zien?

    Vorige week verschenen onder andere 5 seizoenen van The Muppet Show, de film Flora en de Fantastische Eekhoorn en een nieuwe aflevering van de Marvel-serie WandaVision. Het overzicht is te vinden in het artikel nieuw op Disney+ in week 7.

  • Welke films en series worden volgende week (9 / 27 februari – 5 maart) op Disney+ verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ binnenkort vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.