Nieuw op Netflix | Juni 2021

Al deze films en series komen nieuw op Netflix in juni 2021! Voor elke film of serie is de titel, het seizoen, de IMDb pagina, de verschijndatum, de trailer en een directe link naar de titel op Netflix bijgevoegd.

Nieuwe films en series op Netflix België (juni 2021)

TitelSoortNieuwSeizoenenCategorieIMDbTrailerKijken
ÉliteSerie18 juniSeizoen 4Drama7.6TrailerKijken

Op de Facebook pagina van Streamwijzer kom je als eerste te weten welke films en series nieuw op Netflix België komen. Ook geven we vaak prijzen weg, zoals gratis abonnementen op streamingdiensten en een jaar lang toegang tot het Netflix aanbod van over de hele wereld (ter waarde van €100)!


  • Welke films en series zijn nieuw op Netflix België in juni 2021?

    In deze lijst vind je alle nieuwe films en series op Netflix België in juni 2021. Onder andere verschijnt het vierde seizoen van de Spaanse serie Élite online deze maand.

  • Welke films en series waren er vorige maand nieuw op Netflix in België?

    Vorige maand zag je in het overzicht nieuw op Netflix in mei onder andere Ferry de film, seizoen 5B van Lucifer en seizoen 2 van ¿Quién mató a Sara?.

  • Welke films en series komen er volgende maand nieuw op Netflix in België?

    Volgende maand worden er weer heel wat mooie nieuwe films en series verwacht op Netflix België. Het volledige overzicht vind je op de pagina met nieuwe films en series op Netflix in juli.