Deze 8 films en series zijn nieuw op Netflix vandaag (3 december 2021)

Het is de eerste vrijdag van de maand, wat voor Netflix betekent dat het een mooi moment is om een paar hele toffe titels online te zetten. Vanaf vandaag bekijk je op de streamingdienst bijvoorbeeld het slotstuk van La Casa de Papel, de indrukwekkende realityserie Coming Out Colton en het vierde seizoen van Jurassic World: Kamp Krijtastisch. Bekijk hieronder in een handig overzicht direct welke nieuwe films en series op 3 december 2021 op Netflix zijn verschenen. Ook kun je via de rode knop het complete overzicht met verwachte titels van deze maand vinden.

Nieuwe films en series op Netflix in België (3 december 2021)

Eerst vind je 3 uitgelichte titels die het zeker waard zijn om eens een kijkje bij te nemen. Daaronder bekijk je direct het complete overzicht van alle 8 nieuwe films en series die vandaag op Netflix zijn verschenen.

1. La Casa de Papel (serie, seizoen 5B)

Het einde is bitterzoet, maar de Spaanse hitserie La Casa de Papel zit er nu toch echt op. Het tweede deel van seizoen 5 verscheen vandaag online.

Spoiler alert: eerdere seizoenen nog niet gezien? Lees dan niet verder! —

Tokio (Úrsula Corberó) is dood en de vijand van de bende, gewond maar gevaarlijker dan ooit, bevindt zich nog steeds in de Bank van Spanje. In het zwartste uur staat de bende voor hun grootste uitdaging: het goud weg zien te smokkelen zonder dat iemand het in de gaten heeft. Maar tot overmaat van ramp maakt El Profesor de grootste misstap van zijn leven.

2. Coming Out Colton (serie, seizoen 1)

Voormalig NFL-speler en ‘Bachelor’-ster Colton Underwood begint aan een reis om zijn nieuwe leven als lid van de LGBTQ-gemeenschap te omarmen. Het eerste seizoen is nu te zien.

3. Jurassic Park: Kamp Krijtastisch (serie, seizoen 4)

Zes tieners zijn uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nublar. Als de dinosauriërs uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven. Seizoen 4 staat vanaf vandaag online.

Volledig overzicht van alle nieuwe titels vandaag

→ Op de pagina’s van met het aanbod van Disney+, aanbod van Amazon Prime Video en andere streamingdiensten vind je wat er nieuw op deze video on demand-platforms is verschenen tot nu toe. Ook vind je op Streamwijzer het volledige aanbod van Netflix op dit moment 🍿

TitelJaarSoortSeizoenIMDbGenreNetflixYouTube
Cobalt Blue2021Film  DramaBekijk nuTrailer
Coming Out Colton2021SerieSeizoen 1 RealityBekijk nuTrailer
Jurassic World: Kamp Krijtastisch2021SerieSeizoen 47.4FamilieBekijk nuTrailer
La Casa de Papel2021SerieSeizoen 5B7.7ThrillerBekijk nuTrailer
La Casa de Papel: De Tokio a Berlín2021SerieSeizoen 27.7DocumentaireBekijk nuTrailer
Mixtape2021Film  FamilieBekijk nuTrailer
Reflection of You2021SerieS1 Afl. 5-68.0DramaBekijk nuTrailer
The King’s Affection2021SerieS1 Afl. 13-148.6RomantiekBekijk nuTrailer

→ Lees ook: Modern Family, Prison Break en meer geliefde series verdwijnen eind deze maand van Netflix 🍿


Synopsissen: Netflix