Netflix laat weten welke nieuwe kerstfilms in 2022 verschijnen

We zijn hard op weg naar december en dat betekent dat het aftellen naar kerst ook alweer kan gaan beginnen. Nog maar even en we kunnen dus weer luisteren naar Mariah Carey, Wham! en Michael Bublé, de kerstboom optuigen en uiteraard… kijken naar kerstfilms! Gelukkig komen er ook dit jaar weer een hoop nieuwe titels bij. In dit artikel lichten we een tipje van de sluier op en zetten we op een rij welke nieuwe kerstfilms in 2022 naar Netflix zullen komen.

Bij Netflix zullen deze 5 nieuwe kerstfilms dit najaar online verschijnen

1. Falling for Christmas (10 november)

De allereerste kerstfilm die naar Netflix komt verschijnt binnenkort al. Op 10 november is het namelijk zover en is Falling for Christmas te zien. Een titel om naar uit te kijken! In deze film maakt Mean Girls-ster Lindsay Lohan namelijk eindelijk haar comeback. Zij kruipt in de huid van een verwende hotelerfgename, die na een ski-ongeluk haar geheugen kwijtraakt en terechtkomt bij een knappe hoteleigenaar (gespeeld door Chord Overstreet). Samen met zijn dochtertje besluit hij voor haar te zorgen. Klinkt al goed, toch?

2. Christmas With You (17 november)

Op 17 november verschijnt Christmas With You—ook een titel om naar uit te kijken! In deze romcom vertrekt Angelina, een popster die flink tegen een burn-out aan het aanhikken is, naar een klein stadje nabij New York. Hier komt ze in een spagaat terecht tussen naar carrière en de ware liefde. De hoofdrollen worden gespeeld door Freddie Prinze Jr. en Aimee Garcia. Romcom-fans kennen die eerste misschien wel van zijn rol in She’s All That (1999).

3. The Noel Diary (24 november)

Bestsellerauteur Jacob Turner is letterlijk driving home for Christmas in de film The Noel Diary, die op 24 november verschijnt. Thuis moet hij het één en ander regelen. Maar dan stuit hij op een dagboek dat hem dwingt om zijn verleden onder ogen te komen—met de geheimen die daarin verborgen zijn. Samen met Rachel, van wie óók geheimen te vinden zijn in het mysterieuze dagboek, gaat hij op onderzoek uit. De hoofdrol wordt gespeeld door Justin Hartley, die je misschien wel kent van This Is Us, Senior Year of A Bad Moms Christmas.

4. Scrooge: A Christmas Carol (2 december)

De wereldberoemde novelle A Christmas Carol van Charles Dickens komt binnenkort naar Netflix. Hoe leuk! Het verhaal wordt omgezet in een muzikale animatiefilm met een stemcast waar je U tegen zegt. Zo lenen Luke Evans, Olivia Colman én Jonathan Pryce hun stem uit aan de personages van dit bekende kerstverhaal. Met liedjes van tweevoudig Academy Award-winnaar Leslie Bricusse OBE wordt dit gegarandeerd een feest om naar te kijken (en te luisteren).

5. Familie Claus 3 (releasedatum onbekend)

Al twee jaar lang is de Familie Claus vaste prik tijdens de feestdagen en ook dit jaar komt er weer een nieuwe familiefilm uit. De releasedatum van Familie Claus 3 is nog niet bekend, maar we weten wel al dat de cast wederom bestaat uit Jan Decleir, Mo Bakker, Josje Huisman, Eva van der Gucht, Stefaan Degand, Bracha van Doesburgh, Pommelien Thijs en Sien Eggers. Deze keer organiseert mama tijdens de kerstperiode een skivakantie in de bergen, tot grote schrik van opa en Jules. Zij zullen stiekem vanuit het hotel moeten opereren.

Nog meer nieuwe films & series op Netflix

Naast deze kerstfilms verschijnen er in het najaar van 2022 natuurlijk nog veel meer gloednieuwe films en series op Netflix. Zo komt in december ook Knives Out 2 naar de streamingdienst.

Benieuwd welke titels er elke maand aan het aanbod van de streaminggigant toegevoegd worden? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook kun je hier alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning staan.


Synopsissen: Netflix