Nieuwe realityserie ‘The Kardashians’ (2022) is nu te zien op Disney+ in België

De gloednieuwe realityserie van de beroemde Kardashian-familie verschijnt op donderdag 14 april 2022 bij de streamingdienst Disney+ in België. Kim Kardashian maakte in september 2020 bekend dat de langlopende serie Keeping Up With The Kardashians na maar liefst 14 jaar zou stoppen. De laatste aflevering was in juni 2021 te zien. Fans van de Kardashians hoeven gelukkig met de komst van de nieuwe serie The Kardashians niet lang op het vervolg te wachten.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nieuwe serie ‘The Kardashians’ gaat op 14 april bij Disney+ in première

Na maar liefst 20 seizoenen stopt de hitserie Keeping Up With The Kardashians, oorspronkelijk op de zender E! in de Verenigde Staten te zien. Uit de originele serie kwamen diverse spin-offs voort, waaronder Kourtney and Kim Take Miami, Flip It Like Disick, Life of Kylie en Kourtney and Kim Take New York.

Voor de Kardashians is het dan ook na 285 afleveringen verspreid over 14 jaar de hoogste tijd om met iets nieuws te komen. In de nieuwe serie The Kardashians, vanaf 14 april op de streamingdienst Disney+ te streamen, zouden we de Kardashians dan ook als familie zien groeien. Maak je verder ook geen zorgen over de deelnemers, want volgens berichten zullen Kris, Kim, Kourtney, Khloé, Kendall en Kylie allen weer in de gloednieuwe show terug te zien zijn.

Het eerste seizoen zal in totaal 10 afleveringen tellen die elke donderdag te zien zullen zijn op Disney+, vanaf 14 april 2022. Elke aflevering zal om 09:00 uur ‘s ochtends online gezet worden.

AfleveringDatum
114 april 2022
221 april 2022
328 april 2022
45 mei 2022
512 mei 2022
619 mei 2022
726 mei 2022
82 juni 2022
99 juni 2022
1016 juni 2022

Exclusief op Disney+ te zien in België

In de onderstaande vind je op welke streamingdienst de nieuwe realityserie The Kardashians momenteel online te kijken is in België. Het is een Original-serie van Hulu, onderdeel van The Walt Disney Company, waardoor dit het enige video on demand-platform met de uitzendrechten is.

Disney+➡️ Ga direct naar The Kardashians bij Disney+. Dit is de enige streamingdienst die de nieuwe realityserie uit 2022 online vertoont in België.
⛔️ NetflixHier is de nieuwe realityserie over de celebrities helaas niet te zien.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.

The Kardashians (serie, 2022): verhaal en informatie

De familie die je kent en liefhebt is terug met een gloednieuwe serie, die iedereen toegang geeft tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie brengen de camera’s terug om waarheid te geven aan hun verhalen. Van de intense druk van het runnen van miljardenbedrijven tot de hilarische geneugten van speeltijd en schooluitval, deze serie brengt kijkers in de plooi met een meeslepend eerlijk verhaal over liefde en leven in de schijnwerpers.

TitelThe Kardashians
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieReality
Release datum14 april 2022
CastKris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner

Synopsis: Disney