Nieuw op Disney+: spannende horrorfilm The Night House (2020)

Afgelopen woensdag is er een spannende nieuwe film aan het aanbod van Disney+ toegevoegd: The Night House (2020) met in de hoofdrol Rebecca Hall. Deze film verscheen pas 2½ maand in de bioscoop, maar is nu al online thuis te bekijken. Hieronder vind je de trailer, het verhaal en meer informatie.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Horrorthriller ‘The Night House’ uit 2020 is sinds woensdag 3 november 2021 te zien op Disney+

In januari 2020 werd op het Sundance Film Festival voor het eerst de psychologische horrorfilm The Night House vertoond. Nadat Searchlight Pictures, onderdeel van The Walt Disney Company, besloot om de distributierechten aan te kopen, zou het nog tot 18 augustus 2021 duren voordat we de film in de Belgische bioscoop zouden kunnen zien.

Nu, slechts 2½ maand later, is The Night House al op de streamingdienst Disney+ verschenen. Samen met Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Home Sweet Home Alone, Hawkeye en meer titels valt hij onder de nieuwe films en series op Disney+ in november 2021. Deze zinderende horrorthriller van David Bruckner is sinds woensdag 3 november te zien op de streamingdienst. Bekijk The Night House nu hier op Disney+.

Verhaal, informatie en trailer van ‘The Night House’ op Disney+

Na de onverwachte dood van haar man, blijft Beth (Rebecca Hall) alleen achter in het huis aan het meer dat hij voor haar bouwde. Het duurt niet lang voordat visioenen van een geest in huis haar beginnen te wenken. Op zoek naar antwoorden, doorzoekt ze de bezittingen van haar man en ontdekt ze vreemde en verontrustende geheimen.

TitelThe Night House
Jaar2020
SoortFilm
TaalEngels
Duur1 uur en 47 minuten
CategorieHorror, Mystery, Thriller
IMDb6,5 uit 21.000 stemmen
MakersDavid Bruckner
CastRebecca Hall, Sarah Goldberg, Vondie Curtis-Hall, Evan Jonigkeit, Stacy Martin, David Abeles, Christina Jackson, Patrick Klein, Crystal Swan

Rebecca Hall in de hoofdrol

In The Night House schitter Rebecca Hall in de hoofdrol als Beth, een weduwe die de geheimen van haar recent overleden echtgenoot ontrafelt. Je kunt de actrice misschien kennen van haar beroemde rol als Sarah in The Prestige (2006), maar zij speelde ook Vicky in Vicky Cristina Barcelona (2008), Claire Keesey in The Town (2010) en Ilene Andrews in Godzilla vs. Kong (2021).


Synopsis: Disney+