Kijktip: déze nieuwe griezelige thriller is deze week te zien

Een eenzame jonge vrouw wordt opgeschrikt door vreemde geluiden… die afkomstig zijn van buitenaardse indringers. Ze moet er alles aan doen om de aanval te overleven. Dit is het principe van de nieuwe bloedstollende thriller No One Will Save You, die je deze week op Disney+ kijkt.

→ Meld je deze week nog aan bij Disney+ en kijk drie maanden lang voor maar €1,99 p/m naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney ✅

Buitenaardse indringers in ‘No One Will Save You’

De Halloween-maand staat voor de deur. Veel streamingdiensten voegen in oktober extra veel spannende films toe en ook Disney+ is dat van plan. Zij beginnen vroeg, want al op vrijdag 22 september zullen ze de huiveringwekkende thriller No One Will Save You aan het aanbod toevoegen.

Deze film vertelt het verhaal van Brynn Adams (Kaitlyn Dever). Zij leidt een teruggetrokken leven, als ze op een avond gewekt wordt door vreemde geluiden. Het blijkt een groep buitenaardse wezens te zijn die haar toekomst bedreigen én haar dwingen om haar verleden onder ogen te komen.

Nog meer spannende films op Disney+

Disney+ voegt in oktober nog veel meer spannende films toe. Zo zal op 4 oktober ook Haunted Mansion live gezet worden. Dit is een griezelige film met een gigantische sterrencast, met onder meer Jamie Lee Curtis, Owen Wilson en LaKeith Stanfield. Daarnaast komt ook The Boogeyman op 11 oktober naar de streamingdienst. En op 13 oktober staat de Goosebumps-serie op het programma, naar de welbekende boeken van R.L. Stine. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Benieuwd naar meer? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

No One Will Save You gaat over Brynn, een getalenteerde jonge vrouw die is vervreemd van haar gemeenschap. Ze is eenzaam maar optimistisch, en vindt troost in het huis waar ze is opgegroeid, tot ze wordt gewekt door vreemde geluiden van onmiskenbaar buitenaardse indringers. Wat volgt, is een confrontatie vol actie tussen Brynn en aliens die niet alleen haar toekomst bedreigen, maar haar ook dwingen om haar verleden onder ogen te zien.

TitelNo One Will Save You
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Sciencefiction, Thriller
RegisseurBrian Duffield
CastKaitlyn Dever, Ginger Cressman, Zack Duhame

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.