Waar kun je de film Nomadland (2020) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Nomadland online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Nomadland online kijken?

✅ Disney+: Deze film is sinds 30 april 2021 te zien op de streamingdienst van Disney. Bekijk direct Nomadland bij Disney+.

⛔️ Deze film is niet te zien in het aanbod van streamingdiensten als Netflix of Amazon Prime Video.

Verhaal van Nomadland (2020)

Na de economische ineenstorting van een bedrijfsstadje op het platteland van Nevada, pakt Fern (Frances McDormand) haar bestelwagen en gaat op pad om als een moderne nomade een leven te verkennen buiten de conventionele maatschappij. In NOMADLAND, de derde speelfilm van regisseur Chloé Zhao, zijn echte nomaden Linda May, Swankie en Bob Wells te zien als Fern’s mentoren en kameraden tijdens haar verkenningstocht door het uitgestrekte landschap van het Amerikaanse Westen.

Streaming informatie over de film

Titel: Nomadland
Soort: Film
Jaar: 2020
Duur: 1 uur en 47 minuten
Categorie: Drama
Budget: $5,000,000
Opbrengst: $14,784,114
Cast: Frances McDormand, David Strathairn, Linda May
Kijken: Ga direct naar Disney+

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.