Deze hilarische sitcom op Disney+ mag je niet missen

Het weekend staat voor de deur en het weer wordt niet al te best. Hét uitgelezen moment om aan het bingen te slaan. Gelukkig kun je nu op Disney+ terecht, waar je de komedieserie Not Dead Yet kunt vinden. Met korte afleveringen van 23 minuten vlieg je door de twee seizoenen heen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Twee seizoenen van ‘Not Dead Yet’ nu te zien op Disney+

Onlangs is het tweede seizoen van Not Dead Yet op Disney+ verschenen en dat lijkt ons het uitgelezen moment om deze leuke sitcom te tippen. Het verhaal draait om Nell Serrano. Ooit was zij hartstikke succesvol, maar dat was voordat ze haar baan en leven achterliet om voor de liefde naar Londen te vertrekken… en daar gedumpt werd. Eenmaal terug in Amerika liggen de baantjes niet voor het oprapen. Ze komt terecht bij een krant waar ze overlijdensberichten mag gaan schrijven. En dan krijgt ze ineens advies uit wel heel onverwachte hoek.

De serie werd gemaakt door de regisseur van Parks and Recreation, dus met de humor zit het wel goed. In de hoofdrol schittert Gina Rodriguez, die je bijvoorbeeld kunt kennen uit de hilarische serie Jane the Virgin. Benieuwd? Bekijk hieronder de trailer.

Kijkers zijn erg enthousiast over ‘Not Dead Yet’

Er zijn inmiddels twee seizoenen van de serie te zien en kijkers zijn hartstikke enthousiast. Zo krijgt de sitcom op IMDb een 7 en staat ook social media vol met lovende berichten. Hieronder vind je een greep uit de positieve reacties.

Meer informatie over de serie

Not Dead Yet gaat over Nell Serrano (Gina Rodriguez). Zonder geld en sinds kort weer vrijgezel wil ze haar leven en carrière, welke zij tien jaar geleden achterliet, weer oppakken. Wanneer ze de enige baan vindt die te krijgen is, het schrijven van overlijdensberichten, krijgt Nell levensadviezen vanuit een onverwachte hoek.

TitelNot Dead Yet
Jaar2023
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
GenreKomedie, Fantasy
MakersCasey Johnson, David Windsor
CastGina Rodriguez, Hannah Simone, Lauren Ash, Rick Glassman, Joshua Banday, Angela E. Gibbs

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.