Disney+ verlengt crimineel goede serie ‘Only Murders in the Building’ met seizoen 2

Goed nieuws voor liefhebbers van de gloednieuwe komische misdaadserie Only Murders in the Building met Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short. Disney+ is blijkbaar nu al zo enthousiast over de ontvangst en de kijkcijfers dat de streamingdienst heeft besloten de serie te verlengen met een tweede seizoen vóórdat het eerste deel compleet is uitgezonden.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Persbericht van Disney+: ‘Only Murders in the Building’ krijgt tweede seizoen

Al voordat het eerste seizoen volledig is uitgezonden heeft The Walt Disney Company in een persbericht laten weten dat er een tweede seizoen van de komische misdaadserie zal komen. Co-bedenker en uitvoerend producent John Hoffman laat hierin weten: “Iedereen in onze fantastische “Building” heeft met zoveel liefde en expertise gewerkt in deze buitengewone tijden − en met ongelooflijke steun van Disney, Hulu en 20th TV − om een eerste seizoen te creëren dat onze legendarische cast en ons geliefde New York City eer aandoet, en om een serie te maken over verbinding. Het gevoel dat we een band hebben opgebouwd met ons publiek en dat we al genoeg bereikt hebben om door te kunnen gaan – en de wilde rit van mysterie-komedie-empathie dat onze serie kenmerkt voort te zetten – is onbeschrijfelijk. Dus ik zal nu maar zwijgen en iedereen enorm bedanken. Ik kan niet wachten op meer!”

Wanneer we het tweede seizoen online kunnen verwachten, is nog niet bekend. Een realistische schatting op basis van andere releases lijkt rond eind 2022 – begin 2023, maar hierover is nog niets officieel bevestigd.

Uitzendschema van seizoen 1 van ‘Only Murders in the Building’ op Disney+

Voordat we van de tweede set afleveringen kunnen genieten, zullen we echter eerst nog 4 nieuwe episodes geserveerd krijgen door de streamingdienst. Tot het moment van schrijven zijn er 4 afleveringen gelanceerd in België (True Crime, Who Is Tim Kono?, How Well Do You Know Your Neighbors en The Sting) en staan er nog 4 op het programma tot en met de finale op 12 oktober 2021 (Twist, To Protect and Serve, The Boy from 6B en Fan Fiction).

AfleveringTitelWeekdagDatumTijd
1True CrimeDinsdag31 augustus 202109:00 uur
2Who Is Tim Kono?Dinsdag31 augustus 202109:00 uur
3How Well Do You Know Your Neighbors?Dinsdag7 september 202109:00 uur
4The StingDinsdag14 september 202109:00 uur
5TwistDinsdag21 september 202109:00 uur
6To Protect and ServeDinsdag28 september 202109:00 uur
7The Boy from 6BDinsdag5 oktober 202109:00 uur
8Fan FictionDinsdag12 oktober 202109:00 uur

Verhaal, trailer en details van de serie

Only Murders in the Building volgt drie onbekenden (gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez) die een obsessie delen voor criminele zaken en plots zelf bij een zaak betrokken raken. Na een gruwelijk overlijden in hun exclusief appartementsgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio dat er een moord is gebeurd. Ze gooien al hun misdaadkennis in de strijd en gaan op zoek naar de waarheid.

De drie nemen tijdens hun onderzoek een podcast op om alles vast te leggen en ontdekken heel wat complexe, jarenoude geheimen. En wellicht zijn de leugens die ze elkaar vertellen zo mogelijk nog gevaarlijker. Al snel beseft het trio dat er een moordenaar in hun gebouw zou kunnen wonen en proberen ze de vele aanwijzingen te ontcijferen voor het te laat is.

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen met 8 afleveringen
Categorie: Misdaad, Drama, Komedie
Regisseur: Steve Martin, John Hoffman
Cast: Selena Gomez, Steve Martin, Martin Short
Kijken: Bekijk direct op Disney+