Het Verhaal van Olaf (Frozen) staat nu op Disney+

Frozen fans, maak je klaar! Na de komst van Frozen 2 op streamingdienst Disney+ in maart van dit jaar, wacht nu het volgende pareltje in deze bevroren wereld. Sinds 23 oktober 2020 is namelijk de korte film Het Verhaal van Olaf (internationaal bekend als Once Upon a Snowman) te zien op Disney’s video on demand-platform. Klik op de rode knop hieronder om direct naar Disney+ te gaan of lees verder om meer over de gloednieuwe film te weten te komen.

Het Verhaal van Olaf (Frozen) op Disney+ België

“Dit idee ontstond toen ik als animator betrokken was bij de eerste Frozen-film,” zegt Trent Correy (regisseur). “Dan Abraham en ik zijn zo dankbaar en verheugd dat we de kans hebben gekregen om deze korte film te regisseren in samenwerking met The Walt Disney Animation Studios.”

“Josh Gad is een van de beste stemacteurs die Olaf heeft kunnen neerzetten in alle Frozen-films,” zegt regisseur Dan Abraham. “De kans krijgen om met hem in een opnamestudio te werken, vind ik een hoogtepunt in mijn carriere en in voel me bevoorrecht.”

Verhaal Olaf Disney Plus
Het Verhaal van Olaf (2020) gaat over de sneeuwpop uit de Frozen films en is vanaf 23 oktober te zien op Disney’s streamingdienst. Ga direct naar Disney+.

Verhaal

Wat gebeurde er met Olaf in de momenten nadat Elsa hem heeft gebouwd en nadat ze hem “losliet” en haar ijspaleis creerde? Wat gebeurde er met hem toen Anna en Kristoff hem voor het eerst onmoetten in het bos? En hoe heeft Olaf van de zomer leren houden? Het verhaal van Olaf volgt zijn eerste stappen in de wereld terwijl hij zijn eigen identiteit ontwikkelt in de besneeuwde bergen buiten Arendelle.

Trailer

Er is helaas nog geen trailer beschikbaar van de nieuwste aanwinst van Disney, maar hieronder kun je wel alvast genieten van een aantal van Olaf’s meest hilarische momenten in de Frozen films!


Details van de film

Titel: Het Verhaal van Olaf / Once Upon a Snowman
Soort: Film
Jaar: 2020
Categorie: Animatie, Familie
Kijken: Ga direct naar Disney+

Het volledige aanbod van films en series op Disney+ vind je bij de pagina met het volledige Disney+ aanbod in België.