One Punch Man seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Inmiddels is er al een tweede seizoen van de enorm populaire serie One Punch Man verschenen en wacht de wereld op meer nieuws over deel 3, maar in België moeten we ons op dit moment nog vermaken met alleen het eerste deel van de serie. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van One Punch Man seizoen 3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van One Punch Man over?

In een wereld van bovenmenselijke wezens is Saitama een unieke held, hij kan vijanden verslaan met een enkele stoot. Maar omdat hij maar één held is in een wereld vol helden, is zijn leven leeg en hol: hij krijgt van niemand respect, hij stelt zich overal ontspannen op en het grootste deel van zijn heldenleven vindt hij zinloos… en het ergste van alles is dat hij zijn haar heeft verloren door de intense training. Dit zijn de avonturen van een gewone, maar buitengewone held.

Titel: One Punch Man
Soort: Serie
Jaar: 2015
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Animatie, Actie, Komedie
Cast: Makoto Furukawa, Kaito Ishikawa, Max Mittelman
IMDb: 8.8 uit 116.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt One Punch Man seizoen 3 op Netflix België?

  1. Wanneer komt One Punch Man seizoen 3 op Netflix België?

    Momenteel weten we helaas nog niets over de lancering van seizoen 3 van One Punch Man, maar het zou nog wel eens een paar jaar kunnen duren voor hier meer over bekend wordt door de lange duur tussen releases. Zodra meer over een derde deel bekend is, zal het via je mail bekendgemaakt worden.

  2. Waar kun je One Punch Man online kijken?

    De serie One Punch Man is momenteel in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video.

→ Alles van One Punch Man vind je hier 🍿

Komt er een One Punch Man seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien de serie nog niet officieel met een derde seizoen is verlengd, is er ook nog niets met zekerheid te zeggen over deel 4. Zodra we hier meer over weten, verschijnt het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van One Punch Man seizoen 3?

Helaas is er nog geen trailer van een mogelijk derde seizoen van One Punch Man, maar hieronder vind je wel de trailer van deel 2 om alvast in de stemming te komen.