Nieuw mysterie in seizoen 3 van ‘Only Murders in the Building’

Only Murders in the Building is terug op op Disney+. Er is een nieuwe moord gepleegd in New York en die zullen Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez weer voor ons oplossen. Kijk vanaf vandaag naar eerste twee afleveringen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Seizoen 3 van ‘Only Murders in the Building’ nu van start

De eerste twee afleveringen van het derde seizoen van Only Murders in the Building zijn vandaag dus live gezet door Disney+. Iedere dinsdag kun je rekenen op een nieuwe aflevering, tot de seizoensfinale op dinsdag 3 oktober. Bekijk hieronder het uitgebreide uitzendschema waarin we dit alles nog even voor je op een rijtje gezet hebben, inclusief titels van de afleveringen.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“The Show Must…”Dinsdag8 augustus 2023
2“the Beat Goes On”Dinsdag8 augustus 2023
3“Grab Your Hankies”Dinsdag15 augustus 2023
4“The White Room”Dinsdag22 augustus 2023
5“Ah, Love!”Dinsdag29 augustus 2023
6“Ghost Light”Dinsdag5 september 2023
7“CoBro”Dinsdag12 september 2023
8“Sitzprobe”Dinsdag19 september 2023
9NNBDinsdag26 september 2023
10NNBDinsdag3 oktober 2023

Hier gaat seizoen 3 van ‘Only Murders in the Building’ over

Charles-Haden Savage, Oliver Putnam en Mabel Mora hebben al twee moorden opgelost. Nu is het tijd voor een nieuw mysterie en een nieuwe true crime-podcast. Alleen gaat het deze keer om een moord buiten ‘the building’, het Arconia-complex in New York.

Het drama ontvouwt zich tijdens een Broadway-stuk geregisseerd door Oliver, waar acteur Ben Glenroy plotseling sterft. Wie is verantwoordelijk voor deze dood? We zijn er zeker van dat onze drie speurneuzen dat weer kunnen achterhalen en dat de weg daarnaartoe komisch én spannend gaat zijn. De keuze qua verdachten is in ieder geval reuze. Nieuwe personages gespeeld door Meryl Streep, Ashley Park uit Emily in Paris en Jesse Williams van Grey’s Anatomy worden geïntroduceerd. Het slachtoffer wordt vertolkt door Ant-Man Paul Rudd, die we in het vorige seizoen al even zagen. Benieuwd naar de eerste beelden? Die zijn hieronder te zien.

Meer informatie over de serie

Only Murders In The Building volgt drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen en er plotseling in verwikkeld raken als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.

TitelOnly Murders in the Building
Jaar2021–
SoortSerie
Duur3 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Komedie
IMDb8,1 uit 117.000 stemmen
MakersJohn Hoffman, Steve Martin
CastSelena Gomez, Steve Martin, Martin Short

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.