Only Murders in the Building seizoen 2 op Disney+ | Nieuws, trailer en datum

Een nieuw kijkcijferkanon is gearriveerd op Disney+ met de komst van de uiterst populaire serie Only Murders in the Building. De hoofdrollen worden vertolkt door niemand minder dan Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short. De komst van het tweede deel van de serie is inmiddels ook al bevestigd! Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Only Murders in the Building seizoen 2 op Disney Plus?

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Only Murders in the Building over?

Only Murders in the Building volgt drie onbekenden (gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez) die een obsessie delen voor criminele zaken en plots zelf bij een zaak betrokken raken. Na een gruwelijk overlijden in hun exclusief appartementsgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio dat er een moord is gebeurd. Ze gooien al hun misdaadkennis in de strijd en gaan op zoek naar de waarheid.

De drie nemen tijdens hun onderzoek een podcast op om alles vast te leggen en ontdekken heel wat complexe, jarenoude geheimen. En wellicht zijn de leugens die ze elkaar vertellen zo mogelijk nog gevaarlijker. Al snel beseft het trio dat er een moordenaar in hun gebouw zou kunnen wonen en proberen ze de vele aanwijzingen te ontcijferen voor het te laat is.

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen met 8 afleveringen
Categorie: Misdaad, Drama, Komedie
Regisseur: Steve Martin, John Hoffman
Cast: Selena Gomez, Steve Martin, Martin Short
Kijken: Bekijk direct op Disney+

Wanneer komt Only Murders in the Building seizoen 2 op Disney Plus Nederland?

Goed nieuws voor liefhebbers van OMITB, want al voordat het eerste seizoen volledig is uitgezonden heeft The Walt Disney Company in een persbericht laten weten dat er een tweede seizoen van de komische misdaadserie zal komen. Co-bedenker en uitvoerend producent John Hoffman laat hierin weten: “Iedereen in onze fantastische “Building” heeft met zoveel liefde en expertise gewerkt in deze buitengewone tijden − en met ongelooflijke steun van Disney, Hulu en 20th TV − om een eerste seizoen te creëren dat onze legendarische cast en ons geliefde New York City eer aandoet, en om een serie te maken over verbinding. Het gevoel dat we een band hebben opgebouwd met ons publiek en dat we al genoeg bereikt hebben om door te kunnen gaan – en de wilde rit van mysterie-komedie-empathie dat onze serie kenmerkt voort te zetten – is onbeschrijfelijk. Dus ik zal nu maar zwijgen en iedereen enorm bedanken. Ik kan niet wachten op meer!”

Wanneer we het tweede seizoen online kunnen verwachten, is nog niet bekend. Een realistische schatting op basis van andere releases lijkt rond eind 2022 – begin 2023, maar hierover is nog niets officieel bevestigd.

  1. Waar kun je de serie Only Murders in the Building online kijken?

    Only Murders in the Building is exclusief bij Disney+ te streamen. Andere streamingdiensten bieden deze serie niet aan, omdat het een Disney+ Original is. Voor meer informatie over een lidmaatschap ga je naar de pagina wat kost Disney+.

  2. Wanneer komt het tweede seizoen van Only Murders in the Building naar Disney+?

    Naar verwachting komt seizoen 2 van Only Murders in the Building rond eind 2022 – begin 2023 naar Disney+, maar hierover is nog niets officieel bevestigd. We laten het je als eerste weten via je mail zodra er een datum bekend is.

Komt er een Only Murders in the Building seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we momenteel nog niet of er ook nog een derde seizoen van OMITB komt, omdat ook de komst van deel 2 pas net officieel bevestigd is. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op deze pagina bekendgemaakt worden.

Welke teaser of trailer is er van Only Murders in the Building seizoen 2?

Op het moment van schrijven zijn er nog geen beelden van een mogelijk tweede seizoen, maar je kunt wel alvast opwarmen met de trailer van deel 1 van de komische misdaadserie.