Onward (2020) is nu te zien op Disney+ in België

De elfenwereld wordt realiteit in deze nieuwe topfilm van The Walt Disney Company. Disney+ lanceert namelijk de populaire film Onward (2020) op haar streamingdienst. Sinds 16 oktober 2020 is de film namelijk op Disney+ in België te zien. Hieronder vind je het verhaal en de trailer van Disney’s nieuwste aanwinst.


Onward (2020) op Disney+ België

Hieronder vind je de trailer en het verhaal van de gloednieuwe film Onward.

Verhaal

In een voorstedelijke fantasiewereld gaan twee tiener elfenbroers, Ian en Barley Lightfoot, op reis om te ontdekken of er nog een beetje magie over is om een laatste dag door te brengen met hun vader, die stierf toen ze te jong waren om zich hem te herinneren. Zoals elke goede zoektocht, is hun reis gevuld met magische spreuken, cryptische kaarten, onmogelijke obstakels en onvoorstelbare ontdekkingen. Wanneer de onbevreesde moeder van de jongens, Laurel, zich realiseert dat haar zonen worden vermist, werkt ze samen met de legendarische wind-lion-scorpion ex-krijger — The Manticore — en gaat ze op zoek naar hen. Afgezien van de gevaarlijke vervloekingen, kan deze ene magische dag meer betekenen dan een van hen ooit heeft gedroomd.

Trailer

Bekijk hieronder de trailer van de film Onward uit 2020.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅


Details van de film

Titel: Onward
Soort: Film
Jaar: 2020
Duur: 1 uur en 42 minuten
Categorie: Animatie, Avontuur, Komedie
IMDb: 7.4 uit 81,525 stemmen
Regisseur: Dan Scanlon
Schrijvers: Dan Scanlon, Keith Bunin
Cast: Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Disney+

Het volledige aanbod van films en series op Disney+ vind je bij de pagina met het volledige Disney+ aanbod in België.