Netflix’ geprezen oorlogsfilm ‘Im Westen Nichts Neues’ is nu te zien

All Quiet on the Western Front (2022), origineel in het Duits bekend als Im Westen nichts Neues, wordt al weken door critici overladen met lovende recensies. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Erich Maria Remarque en draait om Paul en zijn vrienden. Zij gaan in de Eerste Wereldoorlog vrijwillig het leger in, maar hun aanvankelijke euforie slaat al snel om in wanhoop en angst terwijl ze vechten voor het leven en elkaar. De film verscheen in de ochtend van vrijdag 28 oktober op Netflix.

Netflix’ nieuwe film ‘Im Westen Nichts Neues’ vertelt een aangrijpend oorlogsverhaal

Een jonge Duitse soldaat vecht aan het Westelijk Front van de Eerste Wereldoorlog. Paul en zijn kameraden ervaren hoe de aanvankelijke euforie van de oorlog omslaat in wanhoop en angst terwijl ze vechten voor hun leven, en elkaar, in de loopgraven. Vanaf 09:00 uur ‘s ochtends is de film op Netflix te zien, nadat de streamingdienst eerder deze maand onder andere al werd verrijkt met Volume 3 van Unsolved Mysteries, seizoen 2 van Barbaren en seizoen 1 van The Midnight Club.

Informatie en trailer van ‘Im Westen Nichts Neues’

TitelAll Quiet on the Western Front / Im Westen nichts Neues
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 27 minuten
TaalDuits, Engels
CategorieOorlog, Drama, Actie
RegisseurEdward Berger
CastFelix Kammerer, Albrecht Schuch, Moritz Klaus, Aaron Hilmer, Edin Hasanović, Daniel Brühl, Adrian Grünewald, Devid Striesow

Synopsis: Netflix