Netflix deelt trailer van tweede seizoen van Outer Banks, te zien vanaf 30 juli 2021

Outer Banks seizoen 2 is in aantocht bij Netflix! Onder de bekendmaking van nieuwe films en series op Netflix in juli 2021 stond vermeld dat het tweede seizoen van de populaire dramaserie vanaf 30 juli te zien zal zijn op de streamingdienst. In aanloop naar de lancering is nu de gloednieuwe trailer van het vervolgseizoen met ons gedeeld. Hieronder vind je de trailer en verhaallijn van de komende afleveringen van Outer Banks.

Netflix deelt trailer van tweede seizoen van Outer Banks (vanaf 30 juli 2021 te zien)

Op woensdag 14 juli 2021 om 16:00 uur Midden-Europese tijd was het zo ver: Netflix deelde eindelijk de officiële trailer van het tweede seizoen van Outer Banks! Met nog 16 dagen op de teller, kan het aftellen beginnen!

Wat gebeurt er in het verhaal van Outer Banks seizoen 2?

In seizoen 2 zijn John B & Sarah na hun spannende ontsnapping op de vlucht – en tot over hun oren in de Bahamas. Nieuwe vrienden brengen ook nieuwe vijanden als ze weer op het spoor van het goud zijn, terwijl de inzet voor Kiara, Pope, en JJ thuis snel escaleert. De 400 miljoen dollar is nog steeds in het spel, maar zal de ontdekking van een nieuw gevonden geheim de groep herenigen voor een nieuwe missie? Het avontuur van je leven wacht, maar de wateren die nog niet in kaart zijn gebracht, betekenen dat onze Pogues alles moeten doen wat ze kunnen om er levend uit te komen.

Meer informatie over de Netflix-serie

Outer Banks is een coming of age verhaal dat een hechte groep van lokale tieners (de “Pogues”) volgt in de strand vakantie bestemming van de Outer Banks van Noord Carolina.

Titel: Outer Banks
Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
IMDb: 7.6 uit 21.000 stemmen
Makers: Shannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate
Cast: Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey
Kijken: Bekijk direct op Netflix

→ Vergelijkbare series met Outer Banks vind je hier 🍿