Outer Banks seizoen 2 is vanaf nu te zien op Netflix

Outer Banks is één van de nieuwste kijkhits op Netflix! Nu zijn fans benieuwd wanneer de bloedmooie en getalenteerde cast terug zal keren voor het bevestigde tweede seizoen van de spannende serie en wat de release datum is. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Outer Banks seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Outer Banks over?

Outer Banks is een coming of age verhaal dat een hechte groep van lokale tieners (de “Pogues”) volgt in de strand vakantie bestemming van de Outer Banks van Noord Carolina.

In seizoen 2 zijn John B & Sarah na hun spannende ontsnapping op de vlucht – en tot over hun oren in de Bahamas. Nieuwe vrienden brengen ook nieuwe vijanden als ze weer op het spoor van het goud zijn, terwijl de inzet voor Kiara, Pope, en JJ thuis snel escaleert. De 400 miljoen dollar is nog steeds in het spel, maar zal de ontdekking van een nieuw gevonden geheim de groep herenigen voor een nieuwe missie? Het avontuur van je leven wacht, maar de wateren die nog niet in kaart zijn gebracht, betekenen dat onze Pogues alles moeten doen wat ze kunnen om er levend uit te komen.

Titel: Outer Banks
Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
IMDb: 7.6 uit 21.000 stemmen
Makers: Shannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate
Cast: Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Outer Banks seizoen 2 op Netflix België?

Goed nieuws voor liefhebbers van de Netflix Original-serie Outer Banks, want in een tweet van @Netflix is het goede nieuws gedeeld dat het vervolgseizoen nog deze zomer (2021) op de streamingdienst zal verschijnen. Dat bericht werd vergezeld door de eerste productiefoto’s van seizoen 2.

Vervolgens is door Netflix op woensdag 9 juni tijdens Geeked Week bekendgemaakt dat de exacte release datum 30 juli 2021 zal zijn.

  1. Waar kun je de serie Outer Banks online kijken?

    Outer Banks is een Netflix Original en is dus enkel op deze streamingdienst te bekijken. De serie zal dan ook niet verschijnen op Disney+, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform in België.

  2. Wanneer komt Outer Banks seizoen 2 op Netflix België?

    Vanaf 30 juli 2021 om 09:00 uur ‘s ochtends zal Outer Banks seizoen 2 op Netflix te zien zijn in België.

→ Vergelijkbare series met Outer Banks vind je hier 🍿

Komt er een Outer Banks seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een derde seizoen van Outer Banks volgt. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op de website van Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Outer Banks seizoen 2?

Bekijk hieronder de officiële trailer van het tweede seizoen van Outer Banks, vanaf 30 juli 2021 te zien op Netflix.