Outer Banks is één van de nieuwste kijkhits op Netflix! Nu zijn fans benieuwd of de bloedmooie en getalenteerde cast terug zal keren voor een tweede seizoen van de spannende serie en wat de eventuele release date is. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Outer Banks seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Outer Banks over?

Outer Banks volgt een groep tieners in de Outer Banks van North Carolina die “Pogues” worden genoemd en vastbesloten zijn om uit te zoeken wat er is gebeurd met de vermiste vader van de leider van de groep, John B. (Stokes). Onderweg ontdekken ze een legendarische schat die verbonden is met John B’s vader.

Titel: Outer Banks
Soort: Serie
Jaar: 2020
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
IMDb: 7.7 uit 7,170 stemmen
Makers: Shannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate
Cast: Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Bestel: Bekijk direct op Bol.com
Direct kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix
Meer over Outer Banks op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Outer Banks seizoen 2 op Netflix België?

Wanneer komt Outer Banks seizoen 2 op Netflix België?

Het eventuele nieuws over de komst van een tweede seizoen is helaas door de producenten nog niet naar buiten gebracht. Zodra bekend is of er een seizoen 2 van Outer Banks zal volgen, wordt het nieuws op deze pagina gedeeld. Naar verwachting zou zo’n eventueel vervolgseizoen in 2021 op de streamingdienst kunnen verschijnen.

→ Vergelijkbare series met Outer Banks vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 2 van Outer Banks naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Komt er een Outer Banks seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een tweede seizoen van Outer Banks volgt, dus ook niet of er een deel 3 komt. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op de website van Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Outer Banks seizoen 2?

Gezien het uitblijven van nieuws over een tweede seizoen van Outer Banks, zijn er nog geen beelden. Wel is de trailer van seizoen 1 natuurlijk beschikbaar om alvast op te warmen voor een eventuele komst van deel 2.