Outer Banks seizoen 2 is vanaf 30 juli te zien op Netflix

Outer Banks is één van de nieuwste kijkhits op Netflix! Nu zijn fans benieuwd wanneer de bloedmooie en getalenteerde cast terug zal keren voor het bevestigde tweede seizoen van de spannende serie en wat de release datum is. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Outer Banks seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Outer Banks over?

Outer Banks volgt een groep tieners in de Outer Banks van North Carolina die “Pogues” worden genoemd en vastbesloten zijn om uit te zoeken wat er is gebeurd met de vermiste vader van de leider van de groep, John B. (Stokes). Onderweg ontdekken ze een legendarische schat die verbonden is met John B’s vader.

Titel: Outer Banks
Soort: Serie
Jaar: 2020
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
IMDb: 7.6 uit 21.000 stemmen
Makers: Shannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate
Cast: Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey
Bestel: Bekijk direct op Bol.com
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Outer Banks op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Outer Banks seizoen 2 op Netflix België?

Goed nieuws voor liefhebbers van de Netflix Original-serie Outer Banks, want in een tweet van @Netflix is het goede nieuws gedeeld dat het vervolgseizoen nog deze zomer (2021) op de streamingdienst zal verschijnen. Dat bericht werd vergezeld door de eerste productiefoto’s van seizoen 2.

Vervolgens is door Netflix op woensdag 9 juni tijdens Geeked Week bekendgemaakt dat de exacte release datum 30 juli 2021 zal zijn.

  • Waar kun je de serie Outer Banks online kijken?

    Outer Banks is een Netflix Original en is dus enkel op deze streamingdienst te bekijken. De serie zal dan ook niet verschijnen op Disney+, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform in België.

  • Wanneer komt Outer Banks seizoen 2 op Netflix België?

    Vanaf 30 juli 2021 zal Outer Banks seizoen 2 op Netflix te zien zijn in België.

→ Vergelijkbare series met Outer Banks vind je hier 🍿

Komt er een Outer Banks seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een derde seizoen van Outer Banks volgt. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op de website van Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Outer Banks seizoen 2?

Jammer genoeg zijn er nog geen beelden van het tweede deel. Wel is de trailer van seizoen 1 natuurlijk beschikbaar om alvast op te warmen voor de komst van deel 2.