Nieuwe afleveringen van ‘Outer Banks’ zijn nu te zien op Netflix

De Pogues zijn terug! We moesten er bijna twee jaar lang op wachten, maar nu is het eindelijk zover. Het gloednieuwe derde seizoen van Outer Banks is vanaf vandaag, donderdag 23 februari, te streamen op Netflix.

Dit kunnen we verwachten van ‘Outer Banks’ seizoen 3

De afgelopen twee seizoenen hebben we kunnen zien hoe John B en zijn vrienden zochten naar de schat. In het derde seizoen gaat hun zoektocht uiteraard weer door en zoals altijd worden ze daarbij door een hele hoop mensen tegengewerkt.

Onze favoriete vriendengroep, die bestaat uit de vertrouwde gezichten van John B (Chase Stokes), Sarah (Madelyn Cline), Kiara (Madison Bailey), Pope (Jonathan Daviss), JJ (Rudy Pankow) en nieuwste toevoeging Cleo (Carlacia Grant), is na de confrontatie aan het einde van het tweede seizoen gestrand op een onbewoond eiland dat ze omgedoopt hebben tot Poguelandia. Erg lang kunnen ze hier niet genieten van hun rust, want al snel zijn ze weer ergens naar op zoek. Bovendien was er natuurlijk ook die onverwachte ontdekking aan het einde van seizoen twee, waaruit bleek dat John B’s vader nog in leven is…

Alle afleveringen van seizoen 3 staan nu live

Netflix heeft het complete derde seizoen op donderdag 23 februari live gezet. Dit betekent dat er tien nieuwe afleveringen te streamen zijn en bingewatchen dus zeker tot de opties behoort.

Ook weten we al dat we nog geen afscheid hoeven te nemen van de Pogues. Recentelijk maakte Netflix namelijk bekend dat er een vierde seizoen op de planning staat. Nog iets om naar uit te kijken dus! Wanneer dit verschijnt is op dit moment nog niet bekend, maar zodra we een officiële releasedatum of andere informatie te horen krijgen laten we het natuurlijk direct weten via je mail.

Verhaal en informatie van de serie

Tiener John B en zijn drie beste vrienden gaan op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning.

TitelOuter Banks
SoortSerie
Jaar2020-
Duur3 seizoenen
CategorieActie, Misdaad, Drama
IMDb7,6 uit 53.000 stemmen
MakersShannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate
CastChase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Charles Esten, Drew Starkey, Austin North, Carlacia Grant, Adina Porter

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.