Outer Banks seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Een spannend verhaal over jongeren die op de vlucht zijn en op jacht gaan naar het spoor van 400 miljoen dollar. Dat spreekt natuurlijk iedereen aan. Het feit dat Outer Banks een hitserie is geworden op Netflix, is dan ook zeker geen verrassing. Na de lancering van de tweede set afleveringen in juli 2021 zijn fans benieuwd of en wanneer er ook een derde deel van de serie zal volgen. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Outer Banks seizoen 3 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Outer Banks seizoen 3 op Netflix in België?

Normaal gesproken moeten we na een release een paar weken of soms maanden wachten tot we meer horen over de verlenging van een serie. Nu heeft het allemaal wat langer geduurd, want het tweede deel van de spannende hitserie Outer Banks kwam op 30 juli 2021 naar Netflix. Gelukkig kunnen we sinds december 2021 met zekerheid zeggen dat de serie met een derde seizoen komt!

Een releasedatum is tot dusver helaas nog niet bekend. Online zijn er echter meerdere bronnen die aangeven dat het filmen nog tot midden augustus ’22 duurde, waarna de post-productie moet beginnen. De nieuwe set afleveringen zal niet voor 2023 op je beeldscherm te zien zijn (zo bleek uit de TUDUM-teaser onderaan dit artikel), een exacte dag is nog niet bekendgemaakt. Bij meer duidelijkheid laten we het je als eerste weten via je mail.

Waar gaat het verhaal van Outer Banks over?

Outer Banks is een coming of age verhaal dat een hechte groep van lokale tieners (de “Pogues”) volgt in de strand vakantie bestemming van de Outer Banks van Noord Carolina.

In seizoen 2 zijn John B & Sarah na hun spannende ontsnapping op de vlucht – en tot over hun oren in de Bahamas. Nieuwe vrienden brengen ook nieuwe vijanden als ze weer op het spoor van het goud zijn, terwijl de inzet voor Kiara, Pope, en JJ thuis snel escaleert. De 400 miljoen dollar is nog steeds in het spel, maar zal de ontdekking van een nieuw gevonden geheim de groep herenigen voor een nieuwe missie? Het avontuur van je leven wacht, maar de wateren die nog niet in kaart zijn gebracht, betekenen dat onze Pogues alles moeten doen wat ze kunnen om er levend uit te komen.

TitelOuter Banks
SoortSerie
Jaar2020
Duur3 seizoenen
CategorieActie, Misdaad, Drama
IMDb7,6 uit 21.000 stemmen
MakersShannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate
CastChase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey

Komt er een Outer Banks seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een vierde seizoen van Outer Banks volgt. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op de website van Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Outer Banks seizoen 3?

Tijdens het fanevenement TUDUM zijn de eerste beelden van het derde seizoen van Outer Banks gedeeld in een officiële teaser. Wel kun je hieronder de trailer checken van seizoen 2 om alvast op te warmen.


Synopsis: Netflix