Outer Banks seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Een spannend verhaal over jongeren die op de vlucht zijn en op jacht gaan naar het spoor van 400 miljoen dollar. Dat spreekt natuurlijk iedereen aan. Het feit dat Outer Banks een hitserie is geworden op Netflix, is dan ook zeker geen verrassing. Na de lancering van de tweede set afleveringen in juli 2021 zijn fans benieuwd of er ook een derde deel van de serie zal volgen. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Outer Banks seizoen 3 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Outer Banks over?

Outer Banks is een coming of age verhaal dat een hechte groep van lokale tieners (de “Pogues”) volgt in de strand vakantie bestemming van de Outer Banks van Noord Carolina.

In seizoen 2 zijn John B & Sarah na hun spannende ontsnapping op de vlucht – en tot over hun oren in de Bahamas. Nieuwe vrienden brengen ook nieuwe vijanden als ze weer op het spoor van het goud zijn, terwijl de inzet voor Kiara, Pope, en JJ thuis snel escaleert. De 400 miljoen dollar is nog steeds in het spel, maar zal de ontdekking van een nieuw gevonden geheim de groep herenigen voor een nieuwe missie? Het avontuur van je leven wacht, maar de wateren die nog niet in kaart zijn gebracht, betekenen dat onze Pogues alles moeten doen wat ze kunnen om er levend uit te komen.

Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
IMDb: 7.6 uit 21.000 stemmen
Makers: Shannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate
Cast: Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Outer Banks seizoen 3 op Netflix in België?

Ook al zouden we jullie nog zo graag willen verblijden met goed nieuws, helaas hebben we nog niets te melden over de komst van een derde seizoen van de spannende hitserie Outer Banks op Netflix. De vraag of een serie verlengd wordt met een vervolgseizoen, wordt meestal enkele maanden na de lancering beantwoord. Vaak wordt dit antwoord gebaseerd op een afweging tussen de productiekosten en de kijkcijfers. We zullen dus nog even moeten wachten.

  • Waar kun je de serie Outer Banks online kijken?

    Outer Banks is een Netflix Original en is dus enkel op deze streamingdienst te bekijken. De serie zal dan ook niet verschijnen op Disney+, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform in België.

  • Wanneer komt Outer Banks seizoen 3 op Netflix in België?

    Momenteel is nog niet bekend of er een derde seizoen van Outer Banks zal volgen, dus we hebben ook nog geen release datum. Zodra er nieuws is, hoor je het als eerste via je mail.

→ Vergelijkbare series met Outer Banks vind je hier 🍿

Komt er een Outer Banks seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een derde seizoen van Outer Banks volgt, dus momenteel is ook nog niet zeker of er een vierde deel zal komen. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op de website van Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Outer Banks seizoen 3?

Aangezien de officiële verlenging nog uitblijft, zijn er ook nog geen beelden van een eventueel derde seizoen van Outer Banks. Wel kun je hieronder de trailer checken van seizoen 2 om alvast op te warmen.

Outer Banks 2 | Officiële trailer | Netflix