Waar kun je de outfit van Squid Game online kopen?

De Koreaanse serie Squid Game op Netflix is een gigantisch succes. Met Halloween op komst is deze lust voor het oog ook een flinke inspiratiebron voor iedereen die nog op zoek is naar een goede outfit. Hieronder vind je de mogelijkheden om online het masker, kostuum en trainingspak van de Netflix-serie te kopen.

Masker, kostuum en trainingspak van outfit Squid Game

Bij de twee grootste webwinkels van België zijn razendsnel allerlei outfits en gadgets van de populaire Netflix-serie te vinden. Je kunt hier op Bol.com en hier op Amazon.nl bekijken wat er allemaal van Squid Game in het assortiment te vinden is, maar hieronder vind je een paar uitgelichte accessoires.

Masker met cirkel, driehoek en vierkant

Het herkenbare masker van de begeleiders van het spel kun je zowel bij Bol.com als bij Amazon.nl vinden. Als je goed zoekt, kun je er zelfs al één op de kop tikken voor minder dan een tientje en met enorm korte levertijden.

Masker van frontman

Ook het indrukwekkende zwarte masker van de frontman is in trek. Absoluut een aanrader voor Halloween. Je kunt hem hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl bestellen.

Kostuum (outfit met rode overall)

Het doet een beetje denken aan La Casa de Papel, maar dan op de Koreaanse manier. De rode overall is enorm in trek, ook een paar jaar geleden al toen de Spaanse serie een hit was. Je kunt zowel op Bol.com als op Amazon.nl deze overall bestellen.

Trainingspak van spelers

Er zijn heel wat trainingspakken van verschillende spelers te vinden. Of je favoriet nou speler 001, speler 456 of speler 067 is. Je kun de tracksuits hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl kopen.

Verhaal, informatie en trailer van de Netflix-serie

Een mysterieuze uitnodiging om mee te doen aan het spel wordt verstuurd naar mensen in gevaar die dringend geld nodig hebben. 456 deelnemers uit alle lagen van de bevolking worden opgesloten in een geheime locatie waar ze spelletjes spelen om 45,6 miljard won te winnen. Elk spel is een Koreaans traditioneel kinderspel zoals ‘Rood Licht, Groen Licht’, maar de consequentie van verliezen is de dood. Wie zal de winnaar zijn, en wat is het doel achter dit spel?

TitelSquid Game
Jaar2021
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalKoreaans
GenreMisdaad, Drama, Mystery, Thriller
IMDb8,3 uit 80.000 stemmen
RT Tomatometer93% uit 28 recensies
RT Audience Score86% uit 1.027 stemmen
MakerHwang Dong-hyuk
CastLee Jung-jae, Park Hae-soo, Jung Ho-yeon, Wi Ha-jun, Oh Young-soo, Heo Sung-tae, Kim Joo-ryoung, Anupam Tripathi, Lee You-mi
KijkenBekijk direct op Netflix