Outlander seizoen 6 wordt nu opgenomen, cast deelt foto’s

Goed nieuws voor liefhebbers van deze populaire romantische dramaserie, want de productie van Outlander seizoen 6 is in volle gang. Dat nieuws bracht de cast via social media naar buiten.

Cast laat weten: opnames van Outlander seizoen 6 zijn begonnen

Inmiddels is de productie van het zesde seizoen van Outlander in volle gang. Dat lieten steracteur Sam Heughan (Jamie Fraser) en uitvoerend producent Maril Davis begin februari via Twitter weten.

Acteur Sam Heughan zegt: “We zijn TERUG!! @Outlander_STARZ Seizoen 6 aan het filmen! Ik ben blij dat ik nu aan het werk ben, de productie zorgt ervoor dat iedereen veilig en beschermd is. Nu alleen nog met de sneeuw kunnen werken…. ⛄️ 🏴”

Uitvoerend producent Maril Davis laat weten: “Zo blij om aan te kondigen dat Outlander seizoen 6 begonnen is! Zo enthousiast over dit seizoen!@Outlander_STARZ”

Seizoen 5 van Outlander komt volgende week naar Netflix, maar niet in België

De timing van deze nieuwe productie is uitstekend, want na lang wachten werd door Netflix bekendgemaakt dat het vijfde seizoen van Outlander in Nederland te streamen zal zijn vanaf 17 februari 2021. Wanneer nieuwe seizoenen naar de Vlaamse afdeling van Netflix zullen komen is tot nu toe helaas nog onbekend, maar de kans is natuurlijk aanwezig dat ze ook voor België bezig zijn met het binnenhalen van nieuwe seizoenen van de romantische dramaserie.

Wanneer kun je seizoen 6 online kijken?

Momenteel is helaas nog niet met zekerheid te zeggen wanneer het zesde seizoen van Outlander op Netflix te zien zal zijn. Het duurt vaak een flinke tijd voordat de nieuwe seizoenen na uitzending in de Verenigde Staten in België te zien zijn.

Nu de productie van seizoen 6 ook nog eens flink uitloopt als gevolg van de Coronacrisis, kan het zo tot 2022 of 2023 duren tot we de eerste beelden van seizoen 6 hier kunnen streamen. Zodra er meer bekend is over een exacte datum, laten we het weten via je mail.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Outlander vind je hier 🍿