Outlander seizoen 6 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Goed nieuws, want de populaire serie Outlander krijgt een vervolgseizoen! De productie is inmiddels klaar met het filmen en naar verwachting zal het nieuwe seizoen ergens in het komende jaar te zien zijn. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Outlander seizoen 6 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Outlander over?

Outlander volgt het leven van Claire Randall, een gelukkig getrouwde verpleegster die in 1945 – kort na de Tweede Wereldoorlog – op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. In een onbekende en levensbedreigende wereld moet ze het hoofd boven water zien te houden. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Frasier – een moedige en charmante Schotse strijder – ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Want hoe kiest ze de man van haar leven als ze zich letterlijk in twee compleet verschillende werelden bevinden?

Titel: Outlander
Soort: Serie
Jaar: 2014
Seizoenen: 5 seizoenen
Categorie: Drama, Fantasy, Romantiek
Makers: Ronald D. Moore
Cast: Caitriona Balfe, Sam Heughan, Duncan Lacroix
IMDb: 8.4 uit 110.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Outlander seizoen 6 op Netflix België?

Inmiddels is het zesde seizoen van Outlander al volledig opgenomen. Dat liet steracteur Sam Heughan (Jamie Fraser) op 1 juni via Twitter weten na begin februari te hebben gedeeld dat de productie van start was gegaan.

De acteur laat in het bericht, vrij vertaald, weten: “HET IS ROND!!!! Nouja… op vrijdag. Seizoen 6 van @Outlander_STARZ is AF! We hebben ook een verlengde eerste afl voor jullie. Dit seizoen wordt 8 afl. met een verlengd seizoen 7… Veel te vieren! 😘🥃”

Hiermee hebben we dus ook de eerste details binnen van het zesde seizoen. Het zal 8 afleveringen lang zijn met een extra lange eerste episode. Aangezien seizoen 6 met 8 afleveringen relatief kort is, wordt het zevende seizoen van de romantische dramaserie extra lang. Het zesde seizoen van Outlander zal vanaf 6 maart 2022 te zien zijn in de Verenigde Staten. Een release datum in België hebben we op het moment van schrijven nog niet.

  • Waar kun je de serie Outlander online kijken?

    Outlander is op Netflix te zien in België.

  • Wanneer komt Outlander seizoen 6 op Netflix België?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer het zesde seizoen op de streamingdienst zal arriveren, maar het is waarschijnlijk dat gezien de duur van de productie de eerste publicatie rond begin 2022 zal zijn. Vervolgens kan het dat we nog een tijdje moeten wachten tot Netflix het nieuwste deel van de serie kan laten zien in België. Zodra er meer bekend is, laten we het weten via je mail.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Outlander vind je hier 🍿

Komt er een Outlander seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

De komst van het zevende deel van deze romantische dramaserie is inmiddels officieel bevestigd. Meer hierover lees je op de pagina Outlander seizoen 7 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Outlander seizoen 6?

Hieronder bekijk je de allereerste teaser van het zesde seizoen van Outlander.

Outlander | Season 6 Official Teaser | STARZ