Vierde en laatste seizoen van ‘Ozark’ krijgt release datum: 21 januari 2022

Tot grote vreugde van serieliefhebbers met een Netflix-abonnement gaat het vierde en laatste seizoen van de hitserie Ozark binnenkort van start bij de streamingdienst. In een nieuwe video maakt Netflix bekend dat Ozark seizoen 4A te zien zal zijn op de streamingdienst vanaf 21 januari 2022.

Volg Streamwijzer België op Facebook voor het laatste nieuws over de beste films en series 🍿

Vierde seizoen van Ozark gaat op 21 januari 2022 van start bij Netflix

In een splinternieuwe datumbekendmakingsvideo van Ozark seizoen 4 laat Netflix weten: “Er is geen weg terug. Ozark Seizoen 4 – Deel 1 gaat in première op 21 januari 2022.”

Ozark seizoen 4 wordt door Netflix opgesplitst in twee delen

Het vierde en laatste seizoen van Ozark zal door Netflix worden opgesplitst in twee delen. De 14 afleveringen worden dus verdeeld in 2x 7 nieuwe episodes. Op dit moment is nog niet bekend wanneer het tweede deel op Netflix zal verschijnen, maar we houden je hiervan op de hoogte via de pagina over Ozark seizoen 4 op Netflix.

Verhaal, informatie en trailer van de serie

Marty Byrde is financieel adviseur en heeft samen met zijn vrouw Wendy twee tienerkinderen. Ze lijken een doodnormaal leven te leiden in Chicago, maar er is één uitzondering. Marty’s belangrijkste klant is een drugskartel. Sterker nog, het grootste drugskartel van heel Mexico. Wanneer het Mexicaanse drugskartel erachter komt dat de zakenpartner van Marty geld wegsluist, is zijn enige uitweg om te verhuizen naar Ozark. Deze plaats in de middle of nowhere is volgens hem dé plek om het bedrijf voort te zetten en drugsgeld terug te verdienen om het Mexicaanse drugskartel af te betalen. Hij komt er echter achter dat de lokale drugsdealer en een criminele familie met als leidster het 19-jarige nichtje proberen zijn geld te ontfutselen. Tot overmaat van ramp lijkt een FBI-agent hem door te hebben. De agent zet alles op alles om Marty erbij te lappen.

Jaar2017
SoortSerie
Duur4 seizoenen
GenreMisdaad, Drama, Thriller
IMDb8,4 uit 212.000 stemmen
MakersBill Dubuque, Mark Williams
CastJason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Julia Garner, Lisa Emery, Charlie Tahan, Jordana Spiro, Jason Butler Harner
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix