Ozark seizoen 4 op Netflix | Nieuws, trailer, cast en datum

Sinds het begin van 2020 is het derde deel van de populaire serie Ozark te bewonderen op Netflix in België. Nu hebben fans met smart gewacht op nieuws over een vierde deel. Het resultaat is bitterzoet. Er zal een vierde seizoen van Ozark komen, maar dat zal ook meteen het laatste deel van de serie zijn. De 14 afleveringen worden gesplitst in twee delen. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Ozark seizoen 4 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Ozark seizoen 4 op Netflix in België?

Het vierde en laatste seizoen van Ozark zal door Netflix worden opgesplitst in twee delen. De 14 afleveringen worden dus verdeeld in 2x 7 nieuwe episodes. Recentelijk is bekendgemaakt dat seizoen 4A (deel 1 van S4) vanaf 21 januari 2022 op de streamingdienst te zien zal zijn, maar we weten nog niet wanneer de tweede set afleveringen online zal verschijnen.

  • Waar kun je de serie Ozark online kijken?

    Ozark is een Netflix Original-serie en daarom enkel en alleen op deze streamingdienst te zien. De serie zal dus niet op Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of een ander video on demand-platform verschijnen.

  • Wanneer komt Ozark seizoen 4 op Netflix in België?

    Seizoen 4 wordt opgesplitst in 2 delen van elk 7 afleveringen. Deel 1 komt op 21 januari 2022 en van deel 2 is de release datum nog niet bekend. We houden je als eerste op de hoogte via je mail.

→ Vergelijkbare series met Ozark vind je hier 🍿

Waar gaat het verhaal van Ozark over?

Marty Byrde is financieel adviseur en heeft samen met zijn vrouw Wendy twee tienerkinderen. Ze lijken een doodnormaal leven te leiden in Chicago, maar er is één uitzondering. Marty’s belangrijkste klant is een drugskartel. Sterker nog, het grootste drugskartel van heel Mexico. Wanneer het Mexicaanse drugskartel erachter komt dat de zakenpartner van Marty geld wegsluist, is zijn enige uitweg om te verhuizen naar Ozark. Deze plaats in de middle of nowhere is volgens hem dé plek om het bedrijf voort te zetten en drugsgeld terug te verdienen om het Mexicaanse drugskartel af te betalen. Hij komt er echter achter dat de lokale drugsdealer en een criminele familie met als leidster het 19-jarige nichtje proberen zijn geld te ontfutselen. Tot overmaat van ramp lijkt een FBI-agent hem door te hebben. De agent zet alles op alles om Marty erbij te lappen.

Jaar2017
SoortSerie
Duur4 seizoenen
GenreMisdaad, Drama, Thriller
IMDb8,4 uit 212.000 stemmen
MakersBill Dubuque, Mark Williams
CastJason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Julia Garner, Lisa Emery, Charlie Tahan, Jordana Spiro, Jason Butler Harner
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Ozark seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is het gedaan met de serie! Na vier seizoenen is de kous af voor Ozark en zal er dus geen vijfde deel volgen van de dramatische misdaadserie.

Welke teaser of trailer is er van Ozark seizoen 4?

Hieronder vind je de allereerste beelden van het vierde en laatste seizoen van Ozark. Deze werden met ons gedeeld tijdens het wereldwijde Netflix-fanevement TUDUM op zaterdag 25 september.

Ozark: Season 4 | Official First Look | Netflix