Netflix bevestigt: hitserie ‘Pálpito’ krijgt seizoen 2

Het is een Colombiaanse thriller, staat momenteel op #1 in de lijst van best bekeken Netflix-series in België en is zojuist officieel verlengd met een tweede seizoen. Precies, we hebben het over Pálpito, in het Engels ook bekend onder de titel The Marked Heart. In een video liet de cast enthousiast weten dat er nieuwe afleveringen op komst zijn.

Cast van ‘Pálpito’ / ‘The Marked Heart’ bevestigt in video van Netflix de productie van een tweede seizoen

Op vrijdag 29 april 2022, slechts 9 dagen na de wereldwijde Netflix-première van het eerste seizoen van Pálpito, kwam de streamingdienst op hun YouTube kanaal al met fantastisch nieuws: de bevestiging van een vervolgseizoen. De streamingdienst geeft voor de bekendmaking graag het woord aan de geliefde cast.

De acteurs vertellen in de video dat hun telefoons roodgloeiend staan vanwege alle berichten van hun fans. De vele boodschappen komen van over de hele wereld in hun inbox. Dat is ook niet gek, want Pálpito heeft momenteel een notering in de Netflix Top 10 in meer dan 68 landen. Vervolgens delen de castleden het nieuws dat dit een mooie bekendmaking verdient, want de serie krijgt officieel een tweede seizoen. Ze beloven dat dit een nog betere set afleveringen gaat worden met meer spanning, meer actie en… meer pizza.

Netflix heeft nog niets officieel bekendgemaakt over de releasedatum van de nieuwe afleveringen

Goed, de bevestiging van nieuwe afleveringen is nu binnen. Maar hoe lang zullen we moeten wachten op het tweede seizoen? Laten we maar direct met de deur in huis vallen: dat kan helaas nog wel even duren…

De bekendmaking van seizoen 2 is pas net binnen, een week nadat S1 in première ging. Het script van het vervolgseizoen moet nog geschreven worden, alles moet nog worden gefilmd en vervolgens begint de bewerking van de beelden tot er afleveringen kunnen worden uitgezonden. Dit hele proces duurt gemiddeld een jaar, maar kan soms iets korter of veel langer in beslag nemen. Reken dus maar niet op een releasedatum vóór de lente van 2023. Let op, want het kan dus ook later worden. Er zijn namelijk nog geen officiële uitspraken over gedaan door Netflix. We zullen je als eerste via je mail op de hoogte houden zodra we meer horen over de verwachte tijdlijn. Verder vind je op de website meer informatie in het artikel: Wanneer komt ‘Pálpito’ seizoen 2 op Netflix?

Hier gaat het verhaal van Pálpito over

Simon’s vrouw wordt vermoord om haar hart te verwijderen en het te transplanteren naar Camila, de vrouw van een rijke man. Op zoek naar wraak stort Simon zich in de gevaarlijke wereld van de orgaanhandel. In zijn verwoede zoektocht zal het lot hem verliefd doen worden op Camila, de vrouw die overleefde dankzij het hart van zijn vermoorde vrouw. De climax komt wanneer beiden de waarheid ontdekken.


Synopsis: Netflix