Pixar Popcorn seizoen 2 op Disney Plus | Nieuws, trailer en datum

Begin 2021 verscheen de serie Pixar Popcorn, waarin we in 10 afleveringen van tussen de 1 en 5 minuten per stuk kennis maakten met onze favoriete personages uit bekende Pixar-films. Nu zijn liefhebbers benieuwd of er na deze 21 minuten aan extra materiaal nog een tweede seizoen van de serie zal verschijnen op Disney+. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Pixar Popcorn seizoen 2 op Disney Plus?

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Pixar Popcorn over?

Een kleine greep uit de collectie van Pixar mini shorts met in de hoofdrol je favoriete karakters. Gemaakt door Pixar.

Titel: Pixar Popcorn
Productie: Pixar
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Animatie, Komedie, Short
IMDb: 6.9 uit 527 stemmen
Cast: Keegan-Michael Key, Craig T. Nelson, Jordan Peele
Kijken: Ga direct naar Disney+

Wanneer komt Pixar Popcorn seizoen 2 op Disney Plus België?

  1. Wanneer komt het tweede seizoen van Pixar Popcorn naar Disney+?

    Momenteel is nog niet bekendgemaakt of er een tweede seizoen van de serie Pixar Popcorn zal komen. Mocht de serie verlengd worden, dan is het waarschijnlijk dat een tweede seizoen pas eind 2021 of begin 2022 online zal komen vanwege de duur van de productie. Zodra meer nieuws bekend is, verschijnt het bij jou via je mail.

  2. Waar kun je de serie Pixar Popcorn online kijken?

    Pixar Popcorn is exclusief bij Disney+ te streamen. Andere streamingdiensten bieden deze serie niet aan, omdat het een Disney+ Original is. Voor meer informatie over een lidmaatschap ga je naar de pagina wat kost Disney+.

Komt er een Pixar Popcorn seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we momenteel nog niet of er een tweede seizoen van Pixar popcorn komt en hierdoor is ook de eventuele komst van een derde deel nog niet bekend. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws op deze pagina bekendgemaakt worden.

Alles van Pixar vind je hier 🦸

Welke teaser of trailer is er van Pixar Popcorn seizoen 2?

Er zijn nog geen beelden van een eventueel tweede seizoen van Pixar Popcorn, maar je kunt wel vast opwarmen met de trailer van deel 1!