Please like Me (2013) – serie – Netflix België

Please like Me is een serie uit 2013 die onder andere te streamen is via Netflix op het moment van schrijven. Je vindt of de serie op dit moment nog via de streamingdienst, of via andere streamingdiensten, te kijken is op deze pagina. Kijken kan direct via Netflix België. Heb je geen abonnement op Netflix? Bestel Please like Me dan!

Verhaal Please like Me (2013)

After his girlfriend dumps him, 20-something Josh realizes he’s gay, beds an attractive acquaintance and moves in with his suicidal mom

Please like Me (2013) op Netflix België

Titel: Please like Me
Jaar: 2013
Soort: serie
Streamingdienst: Netflix
IMDb: IMDb
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
TVOD: Zoeken
Direct kijken via Netflix: Kijken
Meer over Please like Me op Streamwijzer vind je hier

Het volledige aanbod van films en series op Netflix België vind je bij de pagina Netflix aanbod.