Pokémon Journeys seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Je favoriete kleine wezentjes zijn nu op Netflix te zien in seizoen 1 van Pokémon Journeys: The Series, wat in feite het 23e seizoen van de Pokémon-reeks in zijn algemeen is. Nu is de komst van deel 24 al bevestigd voor de zomer van 2021, maar een release datum op Netflix is nog niet naar buiten gebracht. Dit seizoen zal Pokémon Master Journeys: The Series gaan heten. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Pokémon Journeys seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Pokémon Journeys over?

Pokémon Trainer Ash Ketchum wil de wereld zien. Maar eerst gaan hij en zijn partner Pikachu naar de opening van het Laboratorium van Cerise. Dit onderzoekscentrum houdt zich bezig met met het onthullen van de geheimen van Pokémon in elke regio.

Ash ontmoet Goh. Ook hij heeft een grenzeloze nieuwsgierigheid naar Pokémon, en beiden zijn door het dolle als professor Cerise ze vraagt om officiële onderzoeksassistent te worden. Ash is meer dan ooit van plan een Pokémon Meester te worden en Goh wil van elke Pokémon één te vangen (inclusief de Mythische Mew), dus er staan onze helden spannende avonturen te wachten tijdens hun verkenning van de wijde wereld van Pokémon!

Jaar: 2020
Soort: Serie
Categorie: Animatie, Avontuur
Duur: 1 seizoen
IMDb: 6.5 uit 125 stemmen
Cast: Ikue Otani, Rica Matsumoto
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Pokémon Journeys seizoen 2 op Netflix in België?

In feite is het eerste seizoen van deze Pokémon-serie inmiddels al seizoen 23 van de reeks die dateert uit 1997. De serie is echter onder een andere titel en in samenwerking met Netflix uitgebracht. Dit gebeurde al rond eind 2020 en inmiddels is seizoen 24 (wat je kunt zien als seizoen 2 van Pokémon Journeys: The Series) ook al ruim in de maak. In de zomer van 2021 zal deze gepubliceerd worden, maar een release datum op Netflix is helaas nog niet bekend.

  1. Waar kun je Pokémon Journeys online kijken?

    De serie Pokémon Journeys is in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+en Amazon Prime Video.

  2. Wanneer komt Pokémon Journeys seizoen 2 op Netflix in België?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van de Pokémon-serie (in feite seizoen 24 van Pokémon in totaal) op Netflix zal verschijnen. We houden je op de hoogte van de release datu via je mail.

→ Alle huidige en vorige seizoenen Pokémon vind je hier 🍿

Komt er een Pokémon Journeys seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Seizoen 24 van de Pokémon-reeks (in feite deel 2 van deze Netflix-serie) is dus al bevestigd, maar van seizoen 25 (in feite deel 3) is momenteel nog niets bekend. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Pokémon Journeys seizoen 2?

Hieronder vind je de trailer van het vervolgseizoen onder de titel Pokémon Master Journeys: The Series.