Post Mortem seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Doorgaans doen Scandinavische series het ontzettend goed en dus heeft de Noorse productiemaatschappij van Netflix besloten om te proberen een nieuwe hitserie te produceren. Liefhebbers van de Scandinavische thrillers zijn benieuwd of er ook een vervolgdeel van Post Mortem komt. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Post Mortem seizoen 2 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Post Mortem over?

Post Mortem: No One Dies in Skarnes begint als Live Hallangen dood wordt verklaard. Uren later wordt ze plotseling wakker op de forensische tafel. Een duistere, onverzadigbare honger is in haar ontwaakt. Ondertussen probeert haar broer Odd de familie gedreven begrafenisonderneming overeind te houden, maar het stagnerende sterftecijfer in het kleine Noorse stadje Skarnes maakt dat onmogelijk. Live moet leren haar nieuwe gevaarlijke aard onder controle te krijgen en beslissen of ze bereid is mensenlevens op te offeren voor haar eigen voortbestaan, wat ironisch genoeg hand in hand gaat met het voortbestaan van het familiebedrijf.

De cast van Post Mortem: No One Dies in Skarnes bestaat uit Kathrine Thorborg Johansen (Live), Elias Holmsen Sørensen (Odd), Andrée Sørum (Reinert), Kim Fairchild (Judith), Sarah Khorami (Rose) en Terje Strømdahl (Arvid).

Jaar: 2021
Soort: Serie
Duur: 1 seizoen
Release datum: 25 augustus 2021 om 09:00 uur
Categorie: Drama, Thriller
Regisseur: Harald Zwart en Petter Holmsen
Producenten: Espen Horn, Hege Skjerven Clausen en Kristian Strand Sinkerud
Schrijver: Petter Holmsen
Cast: Kathrine Thorborg Johansen, Elias Holmsen Sørensen, Andrée Sørum, Kim Fairchild, Sarah Khorami, Terje Strømdahl
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Post Mortem seizoen 2 op Netflix in België?

Netflix beantwoordt de vraag of een serie verlengd wordt met een vervolgseizoen meestal enkele maanden na de lancering. Vaak wordt dit antwoord gebaseerd op een afweging tussen de productiekosten en de kijkcijfers. Op dit moment kunnen we dus helaas nog niet zeggen of er wel of niet een tweede seizoen van Post Mortem: No One Dies in Skarnes komt, want dat is door de streamingdienst nog niet ontkend of bevestigd.

  1. Waar kun je Post Mortem online kijken?

    De serie Post Mortem: No One Dies in Skarnes is in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  2. Wanneer komt Post Mortem seizoen 2 op Netflix in België?

    Momenteel is nog niet bekend of er een tweede seizoen van de Noorse serie Post Mortem: No One Dies in Skarnes op Netflix zal verschijnen. Mocht het wel gebeuren, dan zal het waarschijnlijk niet voor 2022 zijn. We houden je als eerste op de hoogte via je mail als er nieuws is.

→ Vergelijkbare series met Post Mortem: No One Dies in Skarnes vind je hier 🍿

Komt er een Post Mortem seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een derde deel van Post Mortem: No One Dies in Skarnes zal volgen, omdat ook de komst van seizoen 2 nog niet bevestigd is. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Post Mortem seizoen 2?

Jammer genoeg is er nog geen trailer van een mogelijk vervolgseizoen van Post Mortem: No One Dies in Skarnes, maar kijk vooral nog eens de trailer van seizoen 1 van de Noorse serie om alvast in de stemming te komen.