Waar kun je Prey (film, 2022) kijken in België?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Prey (2022) online kijken kunnen. Deze Predator-prequel speelt zich af in de wereld van de Comanche-indianen en vertelt het verhaal van een jonge, vrouwelijke krijger, Naru. Zij moet het opnemen tegen een hoogontwikkeld, buitenaards roofdier. In dit artikel geven wij aan op welke streamingdienst deze film op het moment van schrijven te bekijken is vanuit België: Disney+.

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Waar kun je in België online naar de Predator-film ‘Prey’ (2022) kijken?

Disney+➡️ Ga nu naar Prey op Disney+ in België. Deze film is er sinds augustus 2022 te zien, maar je kunt er ook de collectie van andere Predator-films vinden.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Apple TV+Prey vind je nu niet in het aanbod van Apple TV+.

Verhaal: hier gaat ‘Prey’ over

Prey speelt zich af in de wereld van de Comanche-indianen in de vroege jaren 1700 en is het onvertelde verhaal van een jonge vrouw, een zeer bekwame krijger, die haar volk wanhopig wil beschermen tegen dreigend gevaar. Ze achtervolgt en confronteert haar prooi, die een hoogontwikkeld buitenaards roofdier blijkt te zijn met een technisch geavanceerd arsenaal, wat resulteert in een wrede en angstaanjagende krachtmeting tussen twee tegenstanders.

Trailer en streaming informatie van de film

TitelPrey
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Sciencefiction, Actie, Thriller
RegisseurDan Trachtenberg
CastAmber Midthunder, Michelle Thrush, Stefany Mathias, Mike Paterson, Dakota Beavers, Stormee Kipp

Synopsis: Disney