Prime Day 2020 is begonnen met exclusieve deals voor Amazon Prime-abonnees op 13-14 oktober

Ben jij gek op de mooiste aanbiedingen? En heb je wel eens gehoord van de gigantische en voordelige webwinkel Amazon? Dan heb je geluk! Voor de eerste keer sinds de officiële lancering van deze Nederlandstalige webwinkel in België wordt de Amazon Prime Day georganiseerd op 13-14 oktober 2020! Speciaal voor abonnees van Amazon Prime Video is er nu exclusieve toegang tot gigantisch hoge korting op allerlei producten.

Prime Day: 13-14 oktober 2020

Prime Day is een kortingsfenomeen, net als de Bol.com 10-Daagse en het grote wereldwijde evenement Black Friday. Sinds maart 2020 is de Nederlandstalige Amazon officieel gelanceerd in de België, wat betekent dat het de allereerste keer gaat zijn dat Prime Day ook in ons koude kikkerlandje georganiseerd zal worden.

Nu lijkt het er dit jaar allemaal echter wat anders voor te staan qua timing. Normaal gesproken is Prime Day namelijk middenin de zomer (ongeveer half juli), maar de Coronacrisis heeft die datum flink doen verschuiven. Dat leidt ertoe dat de Prime Day nu net na de Bol.com 10-Daagse valt en vlak voor Black Friday. De kans is dan ook groot dat Amazon zal willen stunten met extra grote deals, zodat ze boven de concurrentie uit stijgen in deze mooie kortingsmaanden. Bovendien is dit als eerste Prime Day een unieke kans om met bizarre kortingen naamsbekendheid in deze nieuwe markt te genereren. Dus maak je borst maar nat!

Het speciale aan Prime Day is dat Amazon normaal gesproken al vaak uit de bus komt als de goedkoopste online locatie om je gewenste producten te kopen, maar dat er nu nog eens extra korting bovenop wordt gedaan door de gigantische webwinkel. Ze hebben als één van de rijkste bedrijven van de wereld diepe zakken, dus kunnen flink spenderen om naamsbekendheid van de webwinkel te creëren door verlies te maken op een paar extreme koopjes. Misschien wel op de nieuwste iPhones, prachtige 4K televisies of de beste home cinema geluidsinstallaties?

Amazon.nl Prime Day 2020 aanbiedingen
Er is geen beter moment geweest om te beginnen 30 dagen gratis Amazon Prime Video-abonnee te worden dan nu, want je krijgt direct ook toegang tot de Amazon Prime Day 2020 met gigantische kortingen op allerlei producten

Enkel toegang voor abonnees

De aanbiedingen zijn echter niet voor iedereen beschikbaar. Je dient hiervoor abonnee van Amazon Prime te zijn. Dit is de premium service van webwinkel Amazon waar allerlei grote voordelen onder vallen voor de extreem lage prijs van €2.99 per maand. Zo krijg je natuurlijk toegang tot de fantastische streamingdienst Amazon Prime Video, maar ook krijg je voordelen als Prime-verzending (gratis verzending van producten), Twitch Prime (live streaming van games) en Amazon Photos (online foto-opslag). Bovendien mag je het ook nog eens een maand lang gratis uitproberen. Is er ooit een mooier moment geweest om die gratis maand te claimen dan nu?

→ Je kunt nu 30 dagen gratis Prime-abonnee worden en naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken en om aanspraak te maken op de exclusieve deals tijdens de Amazon Prime Day 2020 ✅

Exclusieve aanbiedingen voor abonnees tijdens de Amazon Prime Day

Amazon houdt er wel van om af en toe een tipje van de sluier op te lichten als het gaat om de bekendmakingen van de beste deals van de Prime Day, maar dat is aan jou zelf om uit te vinden. Je kunt je nu alvast klaarmaken voor de Prime Day 2020 door de pagina met alle aanbiedingen van Prime Day te bekijken en door je te registreren voor 30 dagen gratis Prime Video en de bijkomende Amazon Prime-voordelen. Hieronder vind je verder de aanbiedingen per kortingspercentage, prijs, beoordeling en productcategorie, zodat jij op en rond Prime Day helemaal op de hoogte bent van de beste deals.

>10% kortingBekijk aanbiedingen
>20% kortingBekijk aanbiedingen
>30% kortingBekijk aanbiedingen
>50% kortingBekijk aanbiedingen 💸

Aanbiedingen per prijs

Minder dan €20Bekijk aanbiedingen 🤑
€20 – €100Bekijk aanbiedingen
€100 – €200Bekijk aanbiedingen
€200 – €500Bekijk aanbiedingen
Vanaf €500Bekijk aanbiedingen

Aanbiedingen per beoordeling

4+ sterrenBekijk aanbiedingen 🤩
3+ sterrenBekijk aanbiedingen
2+ sterrenBekijk aanbiedingen
1+ sterrenBekijk aanbiedingen

Aanbiedingen per productcategorie

Auto en motorBekijk aanbiedingen
BabyproductenBekijk aanbiedingen
BeautyBekijk aanbiedingen
BoekenBekijk aanbiedingen
ElektronicaBekijk aanbiedingen 🖥
Films en tvBekijk aanbiedingen 🍿
GamesBekijk aanbiedingen
GezondheidBekijk aanbiedingen
HuisdierbenodigdhedenBekijk aanbiedingen
IndustrieelBekijk aanbiedingen
KantoorartikelenBekijk aanbiedingen
KlussenBekijk aanbiedingen
LevensmiddelenBekijk aanbiedingen
ModeBekijk aanbiedingen
MuziekBekijk aanbiedingen 🎶
MuziekinstrumentenBekijk aanbiedingen
SpeelgoedBekijk aanbiedingen
SportartikelenBekijk aanbiedingen
TuinBekijk aanbiedingen
WonenBekijk aanbiedingen