The Princess Switch 2: Switched Again is nu te zien op Netflix

Netflix maakt zich weer klaar voor de feestdagen met een gloednieuwe toevoeging aan haar aanbod. The Princess Switch 2: Switched Again met drie rollen voor superster Vanessa Hudgens is vanaf donderdag 19 november te zien op Netflix België. Hieronder vind je de trailer en het verhaal van de gloednieuwe film.

The Princess Switch 2: Switched Again (2020) op Netflix België

Onder de nieuwe films en series op Netflix in november vallen naast kerstfilm The Christmas Chronicles 2 en het tweede deel van de romantische serie Virgin River nog meer toptitels waarin het getal 2 de hoofdrol speelt. Vanessa Hudgens keert namelijk terug in The Princess Switch 2: Switched Again op Netflix. Maar wat is er beter dan twee Vanessa’s? Juist. Drie Vanessa’s! Hieronder vind je het verhaal, de trailer en de details van de film.

Verhaal

Kunnen Stacy en Margaret NOG een keer met elkaar ruilen, zodat Margaret vlak voor haar kroning meer tijd met Kevin kan doorbrengen? Of verpest een nieuwe dubbelganger – feestneus Fiona – hun plannen voor de feestdagen? ‘The Princess Switch: Switched Again’ met Vanessa Hudgens, Vanessa Hudgens en … Vanessa Hudgens.

Trailer

Bekijk hieronder de trailer van de tweede Princess Switch film met drie rollen voor Vanessa Hudgens!


Details van de film

Titel: The Princess Switch 2: Switched Again
Soort: Film
Jaar: 2020
Duur: 1 uur en 36 minuten
Categorie: Komedie, Drama, Familie
Regisseur: Mike Rohl
Schrijvers: Robin Bernheim, Megan Metzger
Cast: Vanessa Hudgens, Nick Sagar, Suanne Braun
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.