YES! Eindelijk zijn we uit ons lijden verlost en dat gebeurde door niemand minder dan Dominic Purcell (acteur van Lincoln Burrows). Hij liet via Instagram weten dat er een zesde seizoen van de razend populaire serie Prison Break aan zit te komen! Bekijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Prison Break seizoen 6 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Prison Break over?

Een onschuldige man wordt erin geluisd voor de moord op de broer van de vicepresident en zal worden geëxecuteerd in een supergevangenis, dus het is aan zijn jongere broer om hem te redden met zijn geniale plan: zich installeren in dezelfde gevangenis door een bank op te houden en, als de laatste maand wegtikt, het ontsnappingsplan stap voor stap te lanceren om ze allebei uit te breken, met zijn volledige lichaam tatoeage als zijn gids; een tatoeage die de lay-out van de gevangenis faciliteit en de nodige aanwijzingen die van vitaal belang zijn voor de ontsnapping verbergt.

Titel: Prison Break
Soort: Serie
Jaar: 2005
Duur: 6 seizoenen
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
Makers: Paul T. Scheuring
Cast: Dominic Purcell, Wentworth Miller, Amaury Nolasco
IMDb: 8.3 uit 463,447 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix of bekijk 30 dagen gratis op Amazon Prime Video
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Prison Break seizoen 6 op Netflix België?

Eerder liet Wentworth Miller, de acteur van Michael Scofield, al weten wel zin te hebben in het maken van een zesde seizoen van Prison Break. Nu ook Dominic Purcell, acteur van Lincoln Burrows, definitief via Instagram heeft bevestigd dat het vervolgseizoen zal komen, is het feest! Hij geeft in zijn Instagram bericht gehoor aan een paar geruchten: “Rumor number 1. I’m old. Yes. I’m 50…..Rumor number 2. I’m bald. No I have a full head of hair; the people demand I shave it. Rumor number 3, Will season pb 6 happen. Yes…..Rumor number 4. Do I like humans? No. Not on mass. Definitely not.”

Wanneer komt Prison Break seizoen 6 op Netflix België?

We weten helaas momenteel nog helemaal niets over de verschijndatum van het zesde seizoen van Prison Break op Netflix. Aangezien pas net bekend is dat het deel gefilmd gaat worden, verwachten we echter niet dat dit voor 2022 zal zijn. Zodra er meer bekend is, laten we het weten via je mail.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Prison Break vind je hier 🍿

Komt er een Prison Break seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien het originele plan was dat er slechts vier seizoenen van het populaire Prison Break zouden verschijnen en er zo’n lange tijd tussen de seizoenen zit, lijkt het erg onwaarschijnlijk dat er ook een deel 7 zal volgen. Zeg echter nooit nooit, want velen hadden de hoop op een zesde seizoen ook al opgegeven.

Welke teaser of trailer is er van Prison Break seizoen 6?

Er is nog geen trailer van het zesde seizoen beschikbaar, maar hieronder vind je wel de trailer van deel 5.

PRISON BREAK Season 5 TRAILER (2017) Fox Series