Alice Brage (Teresa Mendoza) en de rest van je favoriete cast van Queen of the South keert terug voor een vierde deel. Sinds 2020 is namelijk deel 3 van “QOTS” te zien op Netflix, maar ook een seizoen 4 van ons buitenlandse misdaaddrama zal volgen. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Queen of the South seizoen 4 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Queen of the South over?

Queen of the South vertelt het krachtige verhaal van Teresa Mendoza, een vrouw die gedwongen wordt te vluchten en haar toevlucht te zoeken in Amerika nadat haar drugsverslaafde vriendje onverwacht is vermoord in Mexico. Daarbij werkt ze samen met een onwaarschijnlijk figuur uit haar verleden om de leider van de drugshandelsring die haar op de vlucht heeft, ten val te brengen.

Titel: Queen of the South
Soort: Serie
Jaar: 2016
Seizoenen: 4 seizoenen
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
IMDb: 7.9 uit 14,387 stemmen
Makers: M.A. Fortin, Joshua John Miller
Cast: Alice Braga, Hemky Madera, Peter Gadiot
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Queen of the South op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Queen of the South seizoen 4 op Netflix België?

Wanneer komt Queen of the South seizoen 4 op Netflix België?

Momenteel is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen van Queen of the South naar Netflix België zal komen, maar het is waarschijnlijk dat dit niet voor 2021 zal zijn. Wanneer we hier meer over weten, zal het nieuws op deze pagina verschijnen.

→ Alle seizoenen van Queen of the South vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 4 van Queen of the South naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Komt er een Queen of the South seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

We zijn nog niet van Teresa Mendoza af, want er zal een vijfde seizoen van Queen of the South komen! We laten je weten wanneer dit deel zal verschijnen op de pagina over Queen of the South seizoen 5 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Queen of the South seizoen 4?

De trailer van Queen of the South seizoen 4 is zeker al beschikbaar, dus kom alvast in de stemming met de onderstaande beelden!

Queen of the South Season 4 "New Start" Trailer (HD)