Wanneer komt ‘¿Quién Mató a Sara?’ seizoen 3 op Netflix?

Op 24 maart 2021 verscheen het eerste seizoen van de Mexicaanse misdaadserie ¿Quién Mató a Sara? (in het Engels bekend als Who Killed Sara?) op Netflix en nog geen twee maanden later, op 19 mei 2021, kwam het tweede seizoen al online. De serie wist na beide releases de eerste positie in de Netflix Top 10 te behalen. Inmiddels is bekend dat de serie wordt verlengd met een derde seizoen, maar een exacte datum is nog niet bekend. In dit artikel lees je wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van ¿Quién Mató a Sara? seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van ¿Quién Mató a Sara? over?

Alex is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij er is ingeluisd voor de moord op zijn zus. Hij gaat op zoek naar veel meer dan de echte dader van de misdaad.

Titel: ¿Quién Mató a Sara? / Who Killed Sara?
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Maker: José Ignacio Valenzuela
Cast: Manolo Cardona, Ginés García Millán, Carolina Miranda
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt ¿Quién Mató a Sara? seizoen 3 op Netflix België?

We hebben slechts 2 maanden moeten wachten tot de lancering van seizoen 2 na het uiterst succesvolle eerste deel van ¿Quién Mató a Sara? op Netflix. Helaas is de kans groot dat het derde seizoen niet even vlot zal volgen. Een datum hebben we nog niet, maar via deze pagina houden we je op de hoogte.

  • Wanneer komt ¿Quién Mató a Sara? seizoen 3 op Netflix België?

    Momenteel is helaas nog niet bekend wanneer het derde seizoen van de Mexicaanse misdaadserie ¿Quién Mató a Sara? te zien op Netflix. Zodra we meer weten, hoor je het via je mail.

  • Waar kun je ¿Quién Mató a Sara? online kijken?

    De serie ¿Quién Mató a Sara? is momenteel in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

→ Vergelijkbare series met Quién Mató a Sara vind je hier 🍿

Komt er een ¿Quién Mató a Sara? seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een seizoen 4 van de Mexicaanse misdaadserie zal verschijnen. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van ¿Quién Mató a Sara? seizoen 3?

Er is nog geen trailer van het derde seizoen, maar wel kun je vast opwarmen met de beelden van het tweede deel van Quién Mató a Sara.

Who Killed Sara?: Season 2 | Official Trailer | Netflix