Kijktip: Disney+ komt deze week met leuke nieuwe komediefilm

Op zoek naar een nieuwe film om dit weekend te kijken? Disney+ voegt op vrijdag 3 november de komedie Quiz Lady aan het aanbod toe, waarin we een heleboel bekende gezichten terugzien.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat ‘Quiz Lady’ over

Anne en Jenny, twee zussen, zijn elkaar de afgelopen jaren een beetje kwijtgeraakt. Ze herenigen wanneer hun moeder verdwijnt en ze ontdekken dat ze met aanzienlijke gokschulden zit. De situatie wordt nog ernstiger als de hond van Anne wordt ontvoerd, wat hen ertoe aanzet om actie te ondernemen. Maar hoe, dat is de grote vraag… Dan realiseren ze zich dat de zeer intelligente Anne geweldig is in quizzen.

Quiz Lady kijk je niet alleen vanwege het feit dat filmrecensenten er erg enthousiast over zijn, maar ook door de grote sterrencast die opgetrommeld is. Zo maken Awkwafina, Sandra Oh, Will Ferrell én Jason Schwartzman hun opwachting. Een van de recensenten die de film al heeft mogen bekijken, noemt Awkwafina en Sandra Oh “het komische duo van het jaar”.

Disney+ voegt ‘Quiz Lady’ op vrijdag toe

Quiz Lady zal niet op het witte doek verschijnen, maar komt direct naar een streamingdienst. Op Disney+ kun je hem vanaf vrijdag 3 november bekijken.

Benieuwd wat er nog meer naar de streamingdienst komt? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

In deze film moeten Anne, een briljante maar gespannen jonge vrouw, en haar vervreemde, rampzalige zus Jenny samenwerken om de gokschulden van hun moeder te betalen. Wanneer de hond van Anne wordt ontvoerd, beginnen ze aan een wilde zoektocht door het hele land om aan geld te komen. Dit doen ze op de enige manier die ze kennen: Anne moet een ware spelshowkampioen worden.

TitelQuiz Lady
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurJessica Yu
CastAwkwafina, Sandra Oh, Jason Schwartzman, Holland Taylor, Tony Hale, Will Ferrell

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.