Netflix deelt mysterieuze trailer van tweede seizoen Noorse Original-serie ‘Ragnarok’

We hebben we 1.5 jaar op moeten wachten, maar eindelijk keren de Noorse oergoden terug naar het kleine stadje Edda. Vanaf 27 mei 2021 zal Ragnarok seizoen 2 op Netflix te zien zijn. Een ruime week voor de lancering van het vervolgseizoen heeft de streamingdienst een mysterieuze en opzwepende trailer van dit nieuwe deel van de serie gepubliceerd, waardoor we nog meer zin krijgen in de komst van het tweede seizoen. Bekijk hem direct hieronder.

Trailer van Ragnarok seizoen 2 (vanaf 27 mei 2021 te zien op Netflix)

Op de ochtend van dinsdag 18 mei 2021 werd de trailer van het tweede seizoen van Ragnarok met ons gedeeld door Netflix. Nog 9 dagen aftellen en dan kunnen we genieten van de nieuwe afleveringen, maar voor nu moeten we het nog even doen met deze mysterieuze trailer van 2 minuten.

Verhaal en details van de Noorse Original-serie

Ragnarok is een coming-of-age drama dat voortbouwt op en bijdraagt aan een nieuwe en verrassende invalshoek van de Noorse mythologie. De serie speelt zich af in het kleine, fictieve stadje Edda, gelegen in de grootse, adembenemende Noorse natuur. Het verhaal draait om de inwoners van Edda, die misschien niet allemaal zijn wie ze beweren te zijn. Met hen beleven we een drastisch veranderende wereld: smeltende polen, warme winters, hevige stortbuien. Sommigen zouden zeggen dat we op weg zijn naar een nieuwe Ragnarok. Tenzij iemand op tijd ingrijpt…

Titel: Ragnarok
Soort: Serie
Jaar: 2020
IMDb: 7.5 uit 22.000 stemmen
Duur: 2 seizoenen
Land: Noorwegen
Taal: Noors
Makers: Adam Price
Cast: David Stakston, Jonas Strand Gravli, Herman Tømmeraas
Kijken: Bekijk direct op Netflix

→ Vergelijkbare series met Ragnarok vind je hier 🍿