Komt er een Ragnarok seizoen 3 op Netflix?

Met de terugkeer van de oergoden naar het Noorse Edda, zijn fans van de Netflix Original-serie Ragnarok benieuwd of er na het tweede seizoen ook een derde deel van de populaire serie zal volgen. Lees hier wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van Ragnarok seizoen 3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Ragnarok over?

In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude uitbarstingen. In alle opzichten extreme weersomstandigheden. De wereld verandert en sommigen beweren dat we op weg zijn naar een nieuwe Ragnarok. Tenzij iemand op tijd ingrijpt.

Titel: Ragnarok
Soort: Serie
Jaar: 2020
IMDb: 7.5 uit 21.000 stemmen
Duur: 2 seizoenen
Makers: Adam Price
Cast: David Stakston, Jonas Strand Gravli, Herman Tømmeraas
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Ragnarok seizoen 3 op Netflix België?

Meestal wordt er een paar weken na de release gewacht tot er bekendgemaakt wordt over er een vervolgseizoen van een serie geproduceerd wordt. Momenteel is ook van Ragnarok nog geen nieuws van verlenging of stopzetten bekendgemaakt na het tweede deel van de serie, wat op 27 mei 2021 online verscheen.

  1. Waar kun je Ragnarok online kijken?

    De serie Ragnarok is een Netflix Original en is daarom alleen bij deze streamingdienst te kijken. Ragnarok is en zal dus niet te zien zijn op Disney+, Amazon Prime Video of andere video on demand-platforms.

  2. Wanneer komt Ragnarok seizoen 3 op Netflix België?

    Op dit moment is nog niet bekend of en wanneer er een derde seizoen van de Noorse serie Ragnarok op Netflix zal komen. Zodra we meer weten, hoor je het via je mail.

→ Vergelijkbare series met Ragnarok vind je hier 🍿

Komt er een Ragnarok seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we ook niet of er een vierde seizoen van Ragnarok op Netflix zal komen. Als hier meer over bekend wordt, zal het op Streamwijzer vermeld worden.

Welke teaser of trailer is er van Ragnarok seizoen 3?

Er is jammer genoeg nog geen trailer van een eventueel derde seizoen van Ragnarok, maar wel van het tweede deel van de serie.