Raising Dion seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Het tweede deel van de serie Raising Dion is sinds 1 februari 2022 te zien op Netflix. De serie volgt het verhaal van Nicole (Alisha Wainwright) en haar zoon Dion (Ja’Siah Young) nadat Dion een aantal mysterieuze, superheld-achtige krachten begint te manifesteren. Nu zijn fans benieuwd of we nog meer episodes kunnen verwachten. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Raising Dion seizoen 3 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Raising Dion seizoen 3 op Netflix in België?

Meestal laat Netflix pas na een paar weken of maanden weten of een serie wordt verlengd met een nieuw seizoen. Daarom is op dit moment ook nog niet bekend of Raising Dion nieuwe afleveringen zal krijgen. Het verlengen of stoppen van een serie is meestal gebaseerd op een afweging van productiekosten en kijkcijfers.

Wel zijn er voorzichtig geruststellende voortekenen. Er lijkt namelijk nog meer dan genoeg verhaal over de zijn voor en extra seizoen en daarnaast is Raising Dion absoluut een groot succes voor Netflix. Mocht er een derde seizoen komen, dan duurt het filmen en de nabewerking meestal wel meerdere maanden. Het is dus realistisch om de komst van een eventueel vervolgseizoen niet te verwachten vóór 2023. We houden je als eerste op de hoogte via je mail zodra hier meer over bekend wordt gemaakt.

Waar gaat het verhaal van Raising Dion over?

Twee jaar na het verslaan van de Crooked Man (Jason Ritter), volgt seizoen 2 Dion als hij verder gaat met het aanscherpen van zijn krachten met de steun van zijn moeder en Tevin (Rome Flynn), zijn Biona trainer die Nicole’s aandacht trekt. Nadat hij bevriend is geraakt met de nieuwe student Brayden (Griffin Robert Faulkner) – een medekrachtige jongen – ontvouwen zich een reeks alarmerende gebeurtenissen en Dion leert dat het gevaar nog steeds op de loer ligt. Dion en Nicole moeten weer zien te overwinnen, niet alleen om zichzelf te redden, maar de hele stad Atlanta.

TitelRaising Dion
Jaar2019-
SoortSerie
TaalEngels
Duur2 seizoenen
GenreSci-Fi, Drama
MakerCarol Barbee
CastAlisha Wainwright, Ja’Siah Young, Jason Ritter, Gavin Munn, Donald Paul, Ali Ahn, Dana Gourrier, Justice Leak, Deirdre Lovejoy
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Raising Dion seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is nog niet bekend of er ook een vierde seizoen van Raising Dion zal worden gemaakt door Netflix, omdat de komst van S3 nog niet eens officieel bevestigd is. We houden je op de hoogte via de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Raising Dion seizoen 3?

Er is nog geen trailer gedeeld van een mogelijk derde seizoen, maar je kunt de beelden van deel 2 wel alvast hieronder bekijken om in de stemming te komen.


Synopsis: Netflix