Ratched seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Ryan Murphy heeft weer een nieuwe topserie te pakken bij Netflix: Ratched! Samen met Evan Romansky introduceert hij de kijker het verleden van psychiatrisch verpleegkundige Mildred Ratched uit het populaire One Flew Over the Cuckoo’s Nest. De horrorhit scoort hoge ogen bij het publiek en mag rekenen op een tweede seizoen, aangezien de serie als tweedelig is besteld vanaf het begin. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Ratched seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Ratched over?

In 1947 begint Mildred Ratched als verpleegkundige bij een vooraanstaand psychiatrisch ziekenhuis. Maar onder haar stijlvolle uiterlijk gaat een duistere kant schuil.

Titel: Ratched
Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Makers: Evan Romansky, Ryan Murphy
Cast: Sarah Paulson, Jon Jon Briones, Cynthia Nixon
IMDb: 8.1 uit 113 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Ratched op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Ratched seizoen 2 op Netflix België?

Goed nieuws, want al in september 2017 werd door The Hollywood Reporter naar buiten gebracht dat Ratched voor twee seizoenen besteld was. Het zou hierbij gaan om 2 seizoenen van 9 afleveringen per stuk, maar inmiddels zien we dat het eerste deel 8 afleveringen van een uur telt. Wat dat betekent voor de lengte van het tweede deel van Ratched, weten we vooralsnog niet. Ook is nog niet officieel bekendgemaakt wanneer het tweede seizoen van de horrorserie rondom One Flew Over the Cuckoo’s Nest zal verschijnen.

Wanneer komt Ratched seizoen 2 op Netflix België?

Momenteel heeft Netflix nog niets bevestigd over de datum van het tweede seizoen van Ratched, maar het zal in ieder geval naar verwachting niet voor eind 2021 zijn dat dit seizoen online zal komen aangezien de serie besteld werd in 2017 en pas in 2020 met haar eerste seizoen kwam. Zodra meer over de release datum van deel 2 bekend is, zal het nieuws via je mail bekendgemaakt worden.

→ Wil je kijkvoer tot de release van het tweede seizoen? American Horror Story, vergelijkbaar met en van dezelfde makers als Ratched, kun je 30 dagen gratis kijken bij Amazon Prime Video 🍿

Komt er een Ratched seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Ratched is door Netflix bij Ryan Murphy besteld als een tweedelige serie. Dat wilt echter niet betekenen dat er niet verlengd kan worden met een derde seizoen. Zodra we hier meer over weten, verschijnt het nieuws op Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Ratched seizoen 2?

Er is nog geen teaser of trailer van het tweede seizoen, maar natuurlijk wel van deel 1 van de serie!