Avontuurlijke animatiefilm ‘Raya en de Laatste Draak’ is nu voor iedere abonnee beschikbaar op Disney+

Drie maanden geleden was het al mogelijk om Disney’s nieuwe animatiefilm Raya en de Laatste Draak te bekijken op Disney+, maar hiervoor was wel een eenmalige bijbetaling van €21.99 vereist. Nu is er goed nieuws voor wie niet extra wilde betalen om de film eerder te streamen, want vanaf 4 juni 2021 is Raya en de Laatste Draak (Nederlandse titel) zonder VIP-toegang voor iedereen die een Disney+ abonnement heeft te bekijken.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Raya and the Last Dragon is vanaf 4 juni 2021 te zien op Disney+ zonder bijbetaling

Sinds 5 maart 2021 was Raya and the Last Dragon tegen een eenmalige bijbetaling van €21.99 bovenop je Disney+ abonnement te bekijken? Na een paar maanden wachten zou de film ook zonder bijbetaling voor alle abonnees beschikbaar worden gemaakt binnen je lidmaatschap van Disney+. Vanaf 4 juni 2021 is het dan eindelijk zo ver. Dan zal Raya and the Last Dragon op Disney+ te zien zijn voor alle abonnees zonder VIP-toegang.

Waar gaat Raya and the Last Dragon over?

Raya en de Laatste Draak reist naar de fantasiewereld van Kumandra, waar mensen en draken lang geleden samen in harmonie leefden. Maar toen een kwade kracht het land bedreigde, offerden de draken zichzelf op om de mensheid te redden. Nu, 500 jaar later, is datzelfde kwaad teruggekeerd en is het aan een eenzame strijder, Raya, om de legendarische laatste draak op te sporen en het gebroken land en zijn verdeelde volk te herstellen. Tijdens haar reis zal ze leren dat er meer nodig is dan een draak om de wereld te redden: teamwork.

Raya and the Last Dragon heeft de stemmen van Kelly Marie Tran als Raya, een krijger wiens geestigheid is zo scherp als haar lemmet, en Awkwafina zo magisch, mythisch, zelfspottend draakje genaamd Sisu. Nieuw geopenbaarde karakters uit de film zijn onder andere een straatvechter van 10 jaar met de naam Boun, de formidabele reus Tong en een stelende peuter Noi met haar band van Ongis. De speelfilm is geregisseerd door Don Hall en Carlos López Estrada en geproduceerd door Osnat Shurer en Peter Del Vecho.

Details en trailer van de Disney-film

Titel: Raya en de Laatste Draak / Raya and the Last Dragon
Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: 1 uur en 48 minuten
Categorie: Animatie, Actie, Avontuur
Regisseur: Don Hall, Carlos López Estrada
Schrijvers: Adele Lim, Qui Nguyen
Cast: Awkwafina, Kelly Marie Tran
Kijken: Bekijk direct op Disney+