Reacher seizoen 2 op Amazon Prime Video | Nieuws, trailer en datum

Alan Ritchson schittert in Amazon’s nieuwe Original actieserie Reacher, sinds februari 2022 te zien op de streamingdiensten. Luttele dagen na de release staat de teller op een gemiddelde van 8,6 op IMDb en is bekendgemaakt dat het kijkcijferkanon wordt verlengd met nieuwe afleveringen. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Reacher seizoen 2 op Amazon Prime Video? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Wanneer komt Reacher seizoen 2 op Amazon Prime Video in België?

Normaal gesproken duurt het wel enkele weken of maanden vanaf de release van een serie tot we horen of er een extra seizoen zal worden gemaakt. Hierover heeft Amazon bij Reacher echter niet lang na hoeven denken. Slechts drie dagen na de lancering besloot de streaminggigant dat de serie een vervolgseizoen zou krijgen.

Momenteel is nog niet bekend wanneer de nieuwe afleveringen online zullen verschijnen. Vaak duurt de productie en nabewerking echter wel een tijd, dus een release vóór 2023 lijkt niet waarschijnlijk. We houden je als eerste op de hoogte via je mail zodra we meer te weten komen over de premièredatum van Reacher seizoen 2.

Waar gaat het verhaal van Reacher over?

Reacher volgt Jack Reacher, een veteraan militaire politie-onderzoeker die nog maar net in het burgerleven is gestapt. Reacher is een zwerver, zonder telefoon en met alleen noodzakelijke spullen als hij door het land reist en de natie verkent die hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave, Georgia, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in 20 jaar. De politie arresteert hem onmiddellijk en ooggetuigen beweren dat Reacher op de plaats van het misdrijf was. Terwijl hij zijn onschuld bewijst, begint zich een diepgewortelde samenzwering af te tekenen, die Reachers scherpe geest en harde vuisten zal vergen. Eén ding is vooral zeker: ze hebben de verkeerde kerel uitgekozen om de schuld op zich te nemen.

TitelReacher
SoortSerie
Jaar2022-
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Misdaad, Drama
IMDb8,6 uit 25.000 stemmen
MakerNick Santora
CastAlan Ritchson, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Chris Webster, Bruce McGill, Maria Sten, Hugh Thompson, Gavin White, Maxwell Jenkins
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Waar kun je Reacher online kijken in België?

Mocht je je afvragen of je ook via Netflix, Disney+ of een andere streamingdienst van de afleveringen van Reacher kunt genieten, dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. De serie is een Original van Amazon, wat betekent dat de serie enkel en allen op Prime Video te zien zal zijn.

Komt er een Reacher seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel weten we enkel nog dat er een tweede seizoen van Reacher wordt gemaakt, maar de serie is nog niet verlengd met een derde deel. We houden je op de hoogte via de website en social media kanalen van Streamwijzer bij eventuele ontwikkelingen.

Welke teaser of trailer is er van het tweede seizoen van de serie?

Hieronder bekijk je direct de officiële trailer van het eerste seizoen van Reacher, want op het moment van schrijven zijn er nog geen beelden van de afleveringen van S2 beschikbaar.


Synopsis: Amazon