Reacher krijgt officieel seizoen 2 van Amazon Prime Video

Met een gemiddelde van een 8,6 uit 25.000 IMDb-stemmen is Reacher nu al een regelrecht kijkcijferkanon te noemen. Het is dan ook niet geheel verrassend dat Amazon Prime Video heeft besloten haar Original serie met Alan Ritchson in de hoofdrol nu al officieel te verlengen met een tweede seizoen.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Reacher krijgt officieel tweede seizoen van Amazon Prime Video

Normaal gesproken duurt het wel enkele weken of maanden vanaf de release van een serie tot we horen of er een extra seizoen zal worden gemaakt. Hierover heeft Amazon bij Reacher echter niet lang na hoeven denken. Slechts drie dagen na de lancering besloot de streaminggigant dat de serie een vervolgseizoen zou krijgen.

Lancering van nieuwe afleveringen kan nog wel even duren

Momenteel is nog niet bekend wanneer de nieuwe afleveringen online zullen verschijnen. Vaak duurt de productie en nabewerking echter wel een tijd, dus een release vóór 2023 lijkt niet waarschijnlijk. Op de informatiepagina over Reacher seizoen 2 op Amazon Prime Video vind je alle informatie die op dit moment bekend is over de release van de nieuwe episodes.

Reacher (serie, 2022) op Amazon Prime Video: verhaal, informatie en trailer

Reacher volgt Jack Reacher, een veteraan militaire politie-onderzoeker die nog maar net in het burgerleven is gestapt. Reacher is een zwerver, zonder telefoon en met alleen noodzakelijke spullen als hij door het land reist en de natie verkent die hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave, Georgia, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in 20 jaar. De politie arresteert hem onmiddellijk en ooggetuigen beweren dat Reacher op de plaats van het misdrijf was. Terwijl hij zijn onschuld bewijst, begint zich een diepgewortelde samenzwering af te tekenen, die Reachers scherpe geest en harde vuisten zal vergen. Eén ding is vooral zeker: ze hebben de verkeerde kerel uitgekozen om de schuld op zich te nemen.

TitelReacher
SoortSerie
Jaar2022-
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Misdaad, Drama
IMDb8,6 uit 25.000 stemmen
MakerNick Santora
CastAlan Ritchson, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Chris Webster, Bruce McGill, Maria Sten, Hugh Thompson, Gavin White, Maxwell Jenkins
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Synopsis: Amazon